Oana Lovin, dezlănţuită la adresa lui George Simion, după ce AUR a votat închiderea minelor Lonea şi Lupeni: „Dacă mai calci în Valea Jiului, pleci cu picioarele în ghips. Să nu te văd în Piaţa Victoriei, nu răspund de faptele mele”

Cunoscuta protestatară Oana Lovin, originară din Lupeni, a avut o reacţie furibundă pe reţelele sociale după votarea în Parlament a legii care închide minele Lonea şi Lupeni din Valea Jiului. Furia ei se îndreaptă asupra liderului AUR George Simion, care "a făcut circ când sa închis termocentrala Mintia, dar acum AUR a votat cu două mâini închiderea termocentralei Paroşeni", care înseamnă închiderea minelor Lonea şi Lupeni.

29 sept. 2022, 10:23
Oana Lovin, dezlănţuită la adresa lui George Simion, după ce AUR a votat închiderea minelor Lonea şi Lupeni: „Dacă mai calci în Valea Jiului, pleci cu picioarele în ghips. Să nu te văd în Piaţa Victoriei, nu răspund de faptele mele”

Oana Lovin insistă pe faptul că „patriotul de carton” George Simion nu ştie să facă decât circ, că, de fapt, nu-l interesează ce se întâmplă în această ţară. Protestatara este de părere că un adevărat patriot nu ar fi votat închiderea termocentralei de la Paroşeni, care înseamnă, totodată, închiderea minelor Lupeni şi Lonea şi, deci, mii de familii rămase fără surse importante de venit. De asemenea, protestatara a alansat ameninţări grave la adresa liderului AUR, avertizându-l să nu mai calce prin Valea Jiului, pentru că „pleci de acolo bătut, pleci cu picioarele în ghips„.

Oana Lovin, avalanşă de ameninţări la adresa lui George Simion: „Mi-ai distrus oraşul. Să nu îndrăzneşti să calci în Valea Jiului că pleci bătut de acolo”

Bă, jeg ordinar care eşti, Simioane, senatorii tăi cretini 12 la număr au votat acea creştere de salarii. Pe ce bază faci tu circ, bă, jegule? Şi pe ce bază tu, care ai făcut circ la Mintia, după ce s-a vândut de ziua ta, deşi tu ştiai, jeg ordinar, ştiai că o să se vândă Mintia pentru că şi SRI, şi SIE au trimis datele despre licitaţie în Parlament, ai şef la comisa SRI pe Chelaru, ai şef la comisia SIE pe unchi-tu, jegul de Badiu, ai ştiut, jeg ordinar, dar te-ai dus după vânzare să faci circ că tu n-ai vrut.

Bine, măi, jegule n-ai vrut să vinzi termocentrala Mintia, dar Paroşeniu, astăzi, Simioane, astăzi se închide Paroşeniu. De ce-ai votat, jegule, pentru? Pentru că asta înseamnă închiderea minei Lupeni de la mine din oraş şi închiderea minei Lonea, jeguri ordinare care sunteţi, şi aveţi tupeul să pozaţi în patrioţi. Ce patrioţi sunteţi voi, mă, când astăzi ai votat pentru închiderea termocentralei Paroşeni şi a minei Lupeni?

Tu ai habar câte familii ai nenorocit, azi, Simioane? Şi nu doar familiile de acolo. Orice şansă ca noi să mai devenim independenţi energetic.

@adevarul_invige Oana Lovin și Gergel Simionel. Mai vreți „haur”¿#georgesimion #oanalovin #romaniaridicate #fasitucefaceu #bătreziti_vă #eupromovezadevarul #suveranitatearomaniei #promoveazasituadevarul #euîțiarătadevărul #diasporatiktok #adevarul_invinge #liberaexprimare #breaknews ♬ suono originale – adevarul_invinge

Acest individ îmi distruge oraşul, efectiv. Senatorii de acolo din zonă se chinuie de ani de zile, să vină cu politici, să încerce să salveze Valea Jiului, să facă politici bune pentru minerii care au mai rămas. Ca să vină jegul de Simion care n-a lucrat o oră în viaţa lui să le distrugă vieţile. Nu iau partea nimănui că sunt toţi hoţi de la un capăt la altul. Dar unii s-au mai gândit şi au mai făcut şi pentru ţara asta şi pentru amărâţii ăştia ca să vină nenorocitul ăsta să-mi închidă şi să-mi distrugă oraşul.Astăzi, senatorul PSD Cristian Resmeriţă, care este de acolo de la mine din oraş, de care tot zic ăştia că este ruda mea, nu este ruda mea, suntem vecini de bloc, a spus acun 20 de minute: ‘Spre surprinderea mea, amendamentul prin care am dorit ca termocentrala Paroşeni să nu fie închisă, a picat la vot la şedinţa comună a comisiei de energie şi a comisiei econmice. Din păcate, nici amendamentul prin care am dorit ca activiatea minelor Lonea şi Lupeni să fie prelungită nu a primit votul colegilor. Doresc să aduc la cunoştinţa opiniei publice din Valea Jiului că aceste amendamente au fost votate doar de PSD şi de UDMR, iar cei care au votat împotrivă au fost cei de la PNL, USR şi AUR.Citeste si VIDEO George Simion se implică în cazul Caracal, alături de bunicul Luizei: „Măcar nouă, parlamentari, să ne dea procurorii un răspuns, dacă pe aceşti oameni îi umilesc”Aşa că să nu mă zăpăciţi pe mine cu individul ăsta, cu patriotismul lui de carton care nu există, astăzi, în timp ce ei făceau circ pe-acolo, să-l aplaudaţi pe el, cum se ceartă el, cum înjură, şi ei cu două mâini au votat astăzi închiderea termocentralei Paroşeni, a minei Lonea şi a minei Lupeni. Pe ăsta să-l aplaud eu? Pentru ăsta mă înjuraţi pe mine? Să vedem acum cu ce-o să mai iasă. Ce-o să mai faci, Simioane? După închiderea termocentralei Paroşeni te duci iar pe-acolo să te legi cu lanţuri. Tu n-ai ce să cauţi. Bă, băiatule, poate să vină Miliţia să mă ia să-mi închidă contul de Facebook, tu dacă mai calci în Valea Jiului pleci de acolo bătut, pleci cu picioarele în ghips, nenorocitule

„, s-a dezlănţuit Oana Lovin.

Oana Lovin îl somează pe George Simion să nu se deplaseze cu manifestanţii de la Universitate la Piaţa Victoriei, pe 2 octombrie: „Să rămâi cu protestul tău la Univeristate, nu răspund de faptele mele. Evită-mă că nu-s dusă la biserică”

Totodată, protestatara îl avertizează pe liderul AUR cu privire la protestul pe care îl va organiza pe 2 octombrie. Ea spună că se va afla cu protestatarii ei în Piaţa Victoriei şi îl somează pe Simion să rămână cu ai lui la Universitate, pentru că altfel „nu răspund de faptele mele„.

Tu nu ai ce să mai cauţi în Valea Jiului, astăzi ţi-ai dat ultimatumul, ţi-ai închis coşciugul. Ăsta este patriotul vostru şi asta e realitatea. Ăsta este Simion care mi-a distrus oraşul, ce era el duşmanul meu până acum, pentru asta o să-mi dedic fiecare secundă a vieţii mele să-l distrug pe acest individ.

Simioane, să nu îndrăzneşti să vii în Piaţa Victoriei, pe 2 octombrie, să rămâi cu protestul tău la Univeristate, nu răspund de faptele mele. Evită-mă că nu-s dusă la biserică. Deci tu în faţa mea, Simioane, să nu îndrăzneşti să apari. Eu o să fiu pe 2 la Victoriei cu adevărata societate civilă şi a oamenilor care au demonstrat prin fapte că sunt cu ţara şi cu poporul. Tu nu ai ce să pui piciorul în Pţa Victoriei. Eu nu vin peste tine la Universitate„, i-a pus in vedere Oana Lovin.

Citeste si Oana Lovin, supărată că liderul AUR a uitat de ţară şi se ocupă de nuntă: „Ce mâncare tradiţional românească faci tu cu ciuperci champignions?”