Oana Matache, mărturisiri despre relația dintre ea și Radu Siffredi. Ce experiențe i-au unit pe cei doi. ”Noi am fost neînțeleși. Radu a trăit multe la viață lui, s-a descurcat singur”

Oana Matache și Radu Siffredi au intrat în atenția telespectatorilor români și mai mult după participarea la Power Couple. Cei doi sunt unul dintre cuplurile puternice de pe Antena 1, însă provocările din competiție sunt o joacă, față de obstacolele trăite împreună. Ce a declarat sora Deliei Matache despre relația dintre ea și Radu Siffredi, vezi mai jos.
Filip Stan
04 mart. 2024, 09:04
Oana Matache, mărturisiri despre relația dintre ea și Radu Siffredi. Ce experiențe i-au unit pe cei doi. ”Noi am fost neînțeleși. Radu a trăit multe la viață lui, s-a descurcat singur”

Oana Matache și Radu Siffredi au intrat în atenția telespectatorilor români și mai mult după participarea la Power Couple. Cei doi sunt unul dintre cuplurile puternice de pe Antena 1, însă provocările din competiție sunt o joacă, față de obstacolele trăite împreună. Vezi mai jos toate detaliile.

Citește și Oana Matache și Radu Siffredi, după un an de relație: „Suntem bolnăvicios de romantici”. Cei doi îndrăgostiți au făcut dezvăluiri fără perdea

Oana Matache și Radu Siffredi sunt unul dintre cuplurile participante la Power Couple, de pe Antena 1, însă provocările din competiție sunt o simplă joacă pe lângă ceea ce au trăit cei doi în realitate.

Totul e bine când se termină cu bine, iar pe aceeasi premiză merge și renumitul cuplu.

Oana a găsit un partener pe care se poate baza, un om trecut prin viață și un bărbat puternic.

„Eu și Radu, chiar dacă provenim din medii, aparent, diferite și, da, nu am fost înconjurați de aceiași oameni, un lucru puternic pe care-l avem în comun este că, de-a lungul vieții, am fost neînțeleși, de cercul de prieteni, de familie, chiar și în carieră am fost cumva neînțeleși, pentru că mereu am vrut să facem niște lucruri care erau considerate prea îndrăznețe…și e greu să trăiești așa pentru că tu îți dorești să te exprimi și lumea te bagă într-o pătrățică. Când vine un om la tine și îți spune: „te văd cum ești tu, pentru că și eu am trăit chestiile astea și le simt”, este minunat”, a spus Oana Matache.

Întrebată ce a învățat din reality show-ul de pe Antena 1, Oana Matache a spus:

„În primul rând, am descoperit că Radu are frici, nu credeam asta despre el. Eu credeam că este un nebun fără limite care ar face efectiv orice, dar…este un nebun ce ar face efectiv orice pe Pământ.

Odată ce l-ai ridicat 3 metri mai sus, nu mai este el, se pierde. E un deliciu de privit, desigur că acolo îmi făceam griji pentru el și mă simțeam puțin vinovată că trebuie să treacă prin treburile astea. Lucrul de care sunt foarte mândră și l-am descoperit la el a fost lejeritatea cu care s-a integrat și a câștigat simpatia întregii comunități Power Couple”.

”Îmi place să învăț șarmul ăsta de la el”

Pe lângă cele declarate de mai sus, Oana Matache a precizat și faptul că Radu a fost o surpriză pentru toată lumea, pentru că nimeni nu se aștepta ca el să fie atât de amuzant și isteț.

„Exact, ăsta a fost șocul tuturor. Omul ăsta chiar e un tip amuzant, care se bucură de viață, atâta tot. Nu ascunde nimic, așa cum mai vorbeau oameni care nu știu absolut nimic despre el.

Sunt mândră că s-a văzut cine este Radu, sunt atât de mândră că pot să învăt chestia asta de la iubitul meu, cum să te descurci în societate, cum să faci oamenii să te placă, chiar dacă el e un introvert, acum e vesel cu toată lumea și puțin mai târziu se retrage într-un colț. Îmi place să învăț șarmul ăsta de la el…”

Citește și Tensiuni între Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple România: „Înțelegi că ești a dracu? Asta îți zic! Asta e problema!”

„Radu a și trăit multe la viața lui, chiar dacă are 28 de ani. Viața lui a început de pe la 16 ani. El a plecat de acasă, s-a descurcat singur, a fost plecat din țară a trecut prin multe situații, nu știu câți oameni au parte de volumul ăsta de experiențe”, a mai spus Oana Matache, potrivit Viva.ro.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!