Oana Matache, primele dezvăluiri despre începutul relației cu Radu Siffredi. De ce au preferat să stea departe de ochii lumii: „Am avut niște momente pe care le-am depășit nevătămați și întregi la cap”

Oana Matache și Radu Sifredi formează un cuplu de câteva luni bune, în ciuda perioadei dificile prin care au trecut la începutul relației.

06 dec. 2023, 15:39
Oana Matache, primele dezvăluiri despre începutul relației cu Radu Siffredi. De ce au preferat să stea departe de ochii lumii: „Am avut niște momente pe care le-am depășit nevătămați și întregi la cap”
Oana Matache, dezvăluiri despre începutul relației cu Radu Siffredi

Oana Matache și Radu Siffredi și-au început relația într-un mod atipic, sub un val de critici și judecăți venite din partea mamei artistei. Proaspăt divorțată de fostul soț, Răzvan Miheț, sora Deliei a intrat într-o relație cu un bărbat controversat, deloc pe placul mamei sale, care nu a ezitat să își spună părerea cu privire la deciziile fiicei sale pe plan amoros.

Citește și: Valentin Sanfira, anunţ după teribilul accident din Italia: „Vom pleca la Londra”

Oana și noul ei partener au trecutcu brop peste toate criticile, încercând să nu cadă pradă presiunii care a fost pusă pe umerii lor încă de la începutul relației.

După câteva săptămâni, din dorința de a se împăca cu fiica ei cea mică, Gina Matache a decis să accepte, în cele din urmă, că Oana nu poate dicta inimii și, astfel, să îl accepte pe Radu Siffredi. Acum, la luni bune distanță de la perioada tumultoasă din viața lor, apele s-au liniștit și cei doi îndrăgostiți pot trage concluziile de pe urma acelei încercări.

Oana Matache e de părere că perioada grea prin care au trecut la începutul relației a fost doar un punct de creștere în relația lor, și nicidecum un motiv de despărțire.

Citește și: Dana Roba, război total pe rețelele sociale, după ce o femeie i-a spus că e urâtă: „Și eu am fost superbă înainte cu o zi de macabrul organizat de fostul soț”

Faptul că au întâmpinat astfel de probleme încă de la început, i-a ajutat să rămână împreună și astăzi, în ciuda gurilor rele. Aceste lucururi i-au făcut pe cei doi să își dea seama de faptul că formează un cuplu sudat și că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Noi am fost într-o călătorie interesantă încă din faza incipientă a relației. Am avut niște momente pe care le-am depășit destul de bine și nevătămați și întregi la cap, mare lucru, asta înseamnă că suntem puternici și ne potențăm reciproc. Am trecut prin niște lucruri care ar fi putut să ne afecteze destul de mult, dar nu au făcut-o”, a declarat Oana Matache în cadrul unei emisiuni TV.