Oana Matache răbufneşte după clipul postat de mama sa: „Situaţia a scăpat de sub control, nu mi se pare corect cum a procedat”. Sora Deliei cere să înceteze acest „hate general”

Oana Matache reacționează după ce mama ei, Gina Matache, a postat un clip în care Radu Siffredi i-ar fi înjurat copiii.

08 mart. 2023, 18:33
Oana Matache răbufneşte după clipul postat de mama sa: „Situaţia a scăpat de sub control, nu mi se pare corect cum a procedat”. Sora Deliei cere să înceteze acest „hate general”

Oana Matache reacționează după ce mama ei, Gina Matache, a postat un clip în care Radu Siffredi i-ar fi înjurat copiii. Oana Matache a avut o primă reacție după ce Gina Matache a făcut publică o înregistrare în care Radu Siffredi părea că îi înjură pe cei doi copii ai Oanei. Sora Deliei a simțit să ia măsuri, spunând că întregul scandal, creat în jurul relației sale cu Radu Siffredi, este dus la extrem. Sora Deliei a criticat vehement pe cei care au îndrăznit să-i reproșeze că-și pune copiii în pericol, deși nu o cunosc nici pe ea, nici pe actualul partener. Oana Matache consideră că este de inacceptabil cum mulți au făcut deja o fixație din faptul că o judecă, o blamează și o jignesc, din cauză că a divorțat, deși are doi copii.

Delia intervine în scandalul momentului. Ce spune despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi: „Dacă vezi dincolo de spartul semințelor…”
‘M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu to begin with), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez.

Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață și să o jignească în repetate rânduri, în așa hal cum au făcut-o anumite persoane.

Gina Matache șterge pe jos cu actualul partener al fiicei sale, Oana. Videoclip scandalos cu Radu Siffredi în care îi înjură pe copiii artistei: „Fac tot posibilul să-i deschid ochii”

Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în utlima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de ‘catastrofă’ pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea. Îmi doresc foarte mult ca acest scandal să ajungă la final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care eu aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii.’, este o parte a mesajului pe care Oana Matache l-a transmis pe Instagram.

oana matache- sora deliei - radu siffredi

Oana Matache a intrat în atenția publicului după ce paparazzii Spynews.ro au adezvăluit că s-a despărțit de soțul ei, Răzvan Miheț. De atunci, toată lumea a încercat să afle tot mai multe lucruri despre ea, astfel că noi vă prezentăm totul despre sora Deliei, de la vârstă, copii și iubit, până la relația cu celebra cântăreață.

Oana Matache este sora mai mică a Deliei. Are 31 de ani și a devenit cunoscută după mai multe apariții alături de celebra cântăreață, însă nu și-a dorit o carieră în lumina reflectoarelor. În anul 2017 s-a căsătorit cu Răzvan Miheț, pe vremea când avea 26 de ani.
Cei doi au avut o nuntă ca în filme, iar relația dintre ei părea că merge din ce în ce mai bine. De-a lungul căsniciei, au fost într-o mulțime de vacanțe împreună, singuri sau alături de copii, din care și-a încântat fanii cu fotografii. După o perioadă în care a împărtășit multe momente din viața ei, Oana Matache a început să fie discretă.

Chiar dacă a stat mult timp în umbra Deliei, Oana Matache este și ea cântăreață. A cântat o perioadă în grupul de backing vocals a trupei surorii ei și a însoțit-o la spectacole. Cele două au avut mai multe apariții publice, însă Oana nu a vrut să se lanseze în industria muzicală, astfel că până acum nu și-a lansat nicio melodie. Cu toate acestea, are studii muzicale.

Oana Matache a fost căsătorită cu Răzvan Miheț
Oana Matache a trăit o iubire ca în filme cu Răzvan Miheț, cu care s-a căsătorit în anul 2017. Răzvan este un om de afaceri din București și i-a cucerit inima surorii Deliei, însă flacăra iubirii dintre cei doi s-a stins, când lumea se aștepta mai puțin.

Sora Deliei a vorbit despre momentul în care a luat decizia să se separe de Răzvan și l-a numit un adevărat act de curaj, după ce a dat de înțeles că relația a devenit toxică. De asemenea, Oana a spus că faptul că l-a cunoscut pe Radu, noul iubit, nu a influențat cu nimic decizia ei, pentru că lucrurile s-ar fi întâmplat oricum.

Oana are doi copii de 5 și 3 ani
Alături de Răzvan Miheț, Oana Matache și-a format o familie frumoasă, cu doi copii de care se bucură în fiecare moment. Sora Deliei este mama unei fetițe în vârstă de 5 ani pe nume Jessica și a unui băiețel în vârstă de 3 ani, pe nume Bogdan, însă pe care îl alintă ”Bubu”.

Radu Siffredi este noul iubit al Oanei
Vestea despărțirii de Răzvan Miheț a venit în același timp cu informația că Oana are un nou iubit. La puțin timp după ce Spynews.ro a publicat această superexclusivitate, s-a aflat și faptul că bărbatul în brațele căruia Oana și-a găsit liniștea este Radu Siffredi, un tânăr de 28 de ani. Cei doi s-au afișat îmăreună pe o platformă online unde fac live și unde le-au promis fanilor o mulțime de proiecte împreună, semn că împărtășesc aceleași pasiuni.

Puțină lume știe că Oana Matache are probleme de sănătate, care nu se pot trata. Sora Deliei suferă de o boală cronică numită ”psoriazis”, pe care reușește să o țină sub control de mai mult de 10 ani. A spus că totul a început de la o pată roșie, pe care a încercat să o trateze cu o Se pare că relația Oanei cu familia ei ar fi pusă la încercare de niște neînțelegeri, după ce s-a mutat împreună cu Radu Siffredi. Dacă Delia nu a făcut niciun comentariu despre acest lucru, mama ei, Gina, a răbufnit pe Internet și și-a exprimat dezgustul față de noul iubit al fiicei sale.

Din postările Ginei Matache, aflăm că Oana nu mai vorbește cu mama ei de ceva timp, ci doar foarte rar. Mai mult, Gina își dorește din suflet să îi ia pe Jessica și Bogdan din casa unde locuiește alături de Radu Siffredi, deoarece nu i se pare normal să trăiască lângă un ”asemenea specimen”, după cum a spus chiar ea.