Oana Matache se afișează, din nou, cu Radu Siffredi pe rețelele sociale. În ce ipostaze s-au fotografiat cei doi

Oana Matache se afișează, din nou, cu Radu Siffredi pe rețelele sociale. Viața surorii Deliei pare că a intrat pe un făgaș normal după scandalul divorțului, și fostul ei soț, Răzvan Miheț, și-a refăcut viața, trăiește o poveste de dragoste cu Sore.

31 mai 2023, 23:50
Oana Matache se afișează, din nou, cu Radu Siffredi pe rețelele sociale. În ce ipostaze s-au fotografiat cei doi

Oana Matache se afișează, din nou, cu Radu Siffredi pe rețelele sociale. După ce s-a aflat de povestea lor de dragoste, iar mama Deliei nu era de acord cu noul iubit al fiicei sale mai mici, vedeta a decis să nu îl mai posteze pe bărbat pe Instagram.

Asta până de curând, pentru că Oana nu vrea să mai țină privată relația cu Radu, ba chiar se laudă cu el pe rețelele sociale, postând noi imagini din viața ei și a partenerului ei.

Citește și: Oana Matache lansează prima sa piesă, alături de sora ei, Delia: „O demență absolută”

Oana Matache se afișează, din nou, cu Radu Siffredi

Oana Matache este foarte mândră de iubitul ei și postează imagini doar cu iubitul ei. Aceasta pare a fi cea mai mare fană a bărbatului, pe care îl surprinde în diverse ipostaze și îl pune pe propriul Instagram.

Cei doi au avut o întâlnire romantică în oraș și Oana Matache și-a filmat iubitul în timp ce dansa cu două pahare de vin. Radu Siffredi se îndrepta către ea în pașii de dans. Cei doi s-au bucurat de o masă copioasă, iar imaginile au apărut și pe rețelele sociale.

Oana Matache a divorţat oficial de tatăl copiilor

Sora Deliei şi Răzvan Miheţ au divorţat la notar, iar anunţul l-a făcut chiar mama vedetei, Gina Matache. Cei doi au fost căsătoriți aproape șase ani și au doi copii împreună.

Voi știți cel mai bine care este situația lor (n.r. – a Oanei și a soțului ei). Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi iarăși se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele. Atunci când sunt bune, sunt ale lui.

Când sunt rele, sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r. – divorțul). Important e că fiecare își vede de treaba lui. Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii‘, a declarat Gina Matache.