Oana Matache și Radu Siffredi, despre experiența trăită la Power Couple România: „Vrem să arătăm că putem, deși nu suntem de mult timp împreună”. Cum s-au cunoscut cei doi

Oana Matache și Radu Siffredi au participat la cea mai nouă emisiune de la Antena 1, Power Couple - La bine și la greu, unde și-au pus la încercare relația.

31 ian. 2024, 14:53
Oana Matache și Radu Siffredi, despre experiența trăită la Power Couple România: „Vrem să arătăm că putem, deși nu suntem de mult timp împreună”. Cum s-au cunoscut cei doi
Oana Matache și Radu Siffredi, cel mai tânăr cuplu de la Power Couple România - La bine și la greu

Power Couple – La bine și la greu, începe la Antena 1 pe 5 februarie, emisiunea fiind prezentată de Dani Oțil. Competiția aliniază 9 cupluri de vedete pregătite să treacă prin situații extreme și probe spectaculaose pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul de 50.000 de euro. Oana Matache și Radu Siffredi, cu o relație înfiripată în urmă cu un an, au intrat în concurs idn postura celui mai tânăr cuplu din reality show.

„Vrem să arătăm că putem fi un Power Couple deși nu suntem de mult timp împreună. În același timp, este un privilegiu să-ți descoperi relația în felul acesta, mai ales atunci când ești la început”, a declarat Radu, căruia i-a și aparținut ideea de a participa în cea mai așteptată și incitantă întrecere a cuplurilor, potrivit a1.ro.

Citește și: Oana Matache, primele dezvăluiri despre începutul relației cu Radu Siffredi. De ce au preferat să stea departe de ochii lumii: „Am avut niște momente pe care le-am depășit nevătămați și întregi la cap”

Oana Matache a mărturisit că a fost mai rezervată în fața acestei perspective, dar că a acceptat să intre în concurs datorită lui Radu, partenerul ei despre care spune că o ajută mult să iasă din zona de confort și o încurajează să-și atingă potențialul pe orice plan.

„Ne-am cunoscut la o filmare a unui prieten, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului”, a povestit în această dimineață Oana, invitată alături de iubitul ei la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. La acel moment, Radu nu știa că exist, eu nu știam că există. Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată. Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni”, a mai povestit ea.

„Apoi, la un moment dat, i-am scris eu pe social media. La început îmi răspundea la două zile, până când a înțeles ce se întâmplă”, a completat Radu despre începutul relației lor.

Citește și: Primele imagini spectaculoase de la „Power Couple”! Show-ul prezentat de Dani Oțil va rupe audiențele și va fi peste America Express

Oana Matache și Radu Siffredi și-au asumat rolul cuplului care poate colora competiția cu o doză de nebunie, mărtuisind că micile ciudățenii ale fiecăruia nu au făcut decât să-i apropie și mai mult.

„Pe cât de tare mă enervează acest lucru la ea, cred că este, în același timp, și cel mai simpatic defect: sunt momente în care Oana este aeriană”, dezvăluie Radu.

„În ultima vreme, îi reproșez lui Radu că nu este foarte ordonat cu hainele lui și că nu-și asumă unele greșeli pe care le face”, dă replica Oana.

La Power Copule mai participă Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu.