Oana Matache și Radu Siffredi, dezvăluiri picante la Power Couple România: „Erai sexy rău!”. Cum s-au descurcat la proba „Fericirea are chipul tău”

Provocarea din această seară de la Power Couple, numită „Fercirea are chipul tău”, i-a pus la încercare pe băieți. Cum s-a descurcat Radu Siffredi la această probă.

20 feb. 2024, 22:40
Oana Matache și Radu Siffredi, dezvăluiri picante la Power Couple România: „Erai sexy rău!”. Cum s-au descurcat la proba „Fericirea are chipul tău”
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la ultima probă de la Power Couple România

În ediția din 20 februarie de la Power Couple România, băieții au avut de rezolvat un puzzle din cuburi uriașe în timp ce răspund contracronometru la mai multe întrebări despre viața de cuplu. Proba se numește „Fericirea are chipul tău” pentru că fiecare cub reprezintă o parte din chipul partenerelor.

Emioționat, Radu Siffredi a ascultat ce are de făcut și a trecut imediat la treabă: „Eu când am aflat că e vorba de 30 de întrebări dintre care trebuie să răspundem corect la 25, eu am zis floare la ureche, eu știu tot, n-am nici o problemă, puzzle-uri am mai făcut”.

Oana Matache a avut și ea emoții, și a simțit nevioa să se așeze pe jos pentru a se calm. După ce Dani Oțil a dat startul, concurenta nu a stat deloc pe gânduri și a dat drumul la întrebări.

Citește și: Radu Siffredi s-a transformat în frizer la Power Couple. Iubitul Oanei Matache l-a tuns pe Emi, chiar înainte de probă: „O să fie ceva WOW”

Primele trei întrebări au primit răspunsuri corecte, însă la cea de a patra, Radu a spus pas, în timp ce răsucea cuburile pentru a verifica care sunt fețele cu chipul iubitei sale.

Următoarele întrebări au primit răspunsuri corecte, dar a opta și a noua l-au derutat pe Radu. Cea de a zecea întreba – „În ce ținută te-am văzut și m-ai dat pe spate? Erai sexy rău!” – l-a făcut pe Dani Oțil să ridice din sărânceană.

 „În portjartieră și chiloți”, a răspuns Radu Siffredi.

Următoarele 6 întrebări au primit răspunsuri corecte, însă atunci când a fost întrebat ceea ce lui nu îi place la Oana, Siffredi s-a blocat, neștiind să răspundă.

Cu patru răspunsuri greșite și cu aproape trei minute rămase, Radu care se chinuia să așeze cuburile a cerut să treacă la următoarele întrebări.

Următoarele două întrebări au primit răspunsuri corecte, dar cea de-a 20-a l-a făcut pe Radu să-și piardă concentrarea.

Citește și: Power Couple România, primul cuplu propus la ELIMINARE în etapa a treia. Proba băieților poate da clasamentul peste cap

„Pe unde am cotrobăit noi doi să vedem dacă găsim ceva interesant?” întreba Oana.

„În șanțuri, între blocuri, zi da sau nu. Nu știu cum să le spun, pas!”, a spus Radu Siffredi, vizibil panicat.

La testimonial, cei doi au făcut dezvăluiri îndrăznețe și complet neașteptate. Aceștia au recunoscut că au căutat lucruri în gunoi.

„Cine o să vadă asta o să zică ‘Doamne, ce boschetari sunt ăștia, umblă prin gunoaie, ce naiba fac’. Noi am mers odată pe stradă și am găsit obiectele unei persoane care se mutase probabil într-un apartament și lăsase niște cutii. Și erau poze vechi, rame, tot felul de lucruri, am luat noi o ramă și ne-am uitat prin cărțile alea. Nici ălă nu e gunoi și ea a spus ca asta obișnuim noi să facem”, a spus Radu.

La final, deși puzzle-ul avea doar un cub greșit, unul poziționat chiar în mijloc, Radu a decis să dea mai multe corecte jos fără să se intereseze de timpul care urma să expire. Dani și Oana au fost surprinși de această decizie.

„Nu ați dus-o rău la răspunsuri. Proba din păcate nu este trecută și banii sunt pierduți” a precizat Dani Oțil.