Oana Matache și Radu Siffredi, mărturisiri despre participarea la Power Couple. Cum s-au înțeles cu ceilalți concurenți și cum s-a transformat relația lor, după emisiune. ”Au fost niște dinamici ciudate. Avem mai mare încredere unul în altul”

Oana Matache și Radu Sifferdi au participat la cea mai nouă emisiune de la Antena1, Power Couple - La bine și la greu, acolo unde și-au pus relația la încercare. Ce părere au avut cei doi despre ceilalți concurenți, află în rândurile următoare.

06 feb. 2024, 08:51

Oana Matache și Radu Sifferdi au participat la cea mai nouă emisiune de la Antena1, Power Couple – La bine și la greu, acolo unde și-au pus relația la încercare. Ce părere au avut cei doi despre ceilalți concurenți, află în rândurile următoare.

Citește și Oana Matache și Radu Siffredi, despre experiența trăită la Power Couple România: „Vrem să arătăm că putem, deși nu suntem de mult timp împreună”. Cum s-au cunoscut cei doi

Povestea de dragoste dintre Oana Matache și Radu Sifferdi nu a debutat chiar sub cele mai bune auspicii, ea era o femeie proaspăt divorțată, mamă a doi copii, însă cei doi au făcut front comun și au luptat cu prejudecățile și cu valul de comentarii negative care s-au abătut asupra lor.

La ”Power Couple România – La bine și la greu”, concurenții au trebuit să dovedească din plin că sunt un cuplu cu adevărat puternic și că îi leagă o chimie de neegalat.

„Cum ați acceptat provocarea? Nu v-a fost nicio clipă teamă de un posibil hate, ținând cont de debutul tumultuos al relației voastre? Cine a fost mai încântat de idee?”, au fost întrebați cei doi de către reporterii Viva.

„Eu sunt cel care și-a dorit să meargă la emisiune, pentru că mi s-a părut o oportunitate pentru noi, să vadă oamenii de acasă cine suntem cu adevărat și să demonstrăm că putem să fim un Power Couple, deși nu suntem de foarte mult timp împreună. Am dus câteva lupte de convingere cu Oana, dar până la urmă decizia a fost luată și, sincer, a fost una dintre cele mai bune decizii făcute în 2023”, a spus Radu.

„Am fost destul de rezervată când am primit propunerea Power Couple. Încă din adolescență mă sperie puțin ideea de televiziune și faimă, dar am simțit că împreună cu Radu pot să duc asta mai ușor și, în plus, m-aș bucura și mai mult de tot procesul”, a spus Oana.

Întrebați cum s-au înțeles cu celelalte cupluri, aceștia au răspuns:

„Eu am fost puțin sceptic, pentru că m-am așteptat ca lumea să aibă o atitudine puțin rezervată vizavi de mine, mai ales din cauza lucrurilor care s-au scris în presă despre mine. Dar am rămas complet surprins în momentul în care am văzut că lumea își dorește să mă cunoască și să îmi afle povestea, ba, mai mult, formează prietenii cu mine pe care le-am păstrat și în afara competiției”, a spus Radu.

„Sunt o persoană destul de easy going și n-am întâmpinat niciodată probleme atunci când întâlnesc oameni noi. Ce m-a speriat însă a fost dimensiunea timpului în care a trebuit să socializez.

Sunt introvertită și mă consumă/sperie enorm să stau între oameni pe care nu mi-i aleg eu și aș fi putut să bag mâna în foc că n-o să-mi fie ușor să leg discuții efectiv 24/24 cu oameni de vârste diferite, tipare diferite, meserii diferite etc. Spre surprinderea mea (și cu mult, mult ajutor din partea lui Radu, care e carismatic și știe să socializeze), am supraviețuit.

De rivalități per se nu se pune problema, însă au fost niște dinamici ciudate între anumite echipe uneori, care mi s-au părut firești având în vedere tot stresul de acolo. Le-am luat ca atare și le-am lăsat în Malta”, a declarat Oana Matache.

”Oana este o persoană curajoasă”

„Sunteți cel mai tânăr cuplu din show. A reprezentat, poate, acest lucru și un dezavantaj în anumite situații? V-a ajutat să vă cunoașteți mai bine unul pe altul, alți aflat și lucruri pe care nu le știați?”,

au fost cei doi întrebați,

„Eu nu cred că este o problemă faptul că suntem de puțin timp împreună, pentru că, de vreme ce avem această chimie puternică, înseamnă că există motive pentru asta. Și mi se pare că, din primul moment în care am început să ne cunoaștem mai bine, s-a creat o legătură între mine și Oana care pare că este de zece ani, deși la momentul actual avem un an și jumătate de relație.

Dezavantaje nu cred că am avut deloc. Am descoperit, însă, că Oana este o persoană curajoasă, o persoană care se aruncă cu capul înainte când trebuie, deși nu este punctul ei forte. Cred că am descoperit un partener de lungă durată și un alt fel de iubire”, a spus Radu Siffredi.

„Mai puțin timp împreună înseamnă mai puține date de ținut minte. Eu zic că e win. (râde). M-a impresionat foarte tare să văd reacția celorlalți concurenți vizavi de Radu. Am motivele mele pentru care îl iubesc, dar să văd că și ceilalți le-au remarcat a însemnat enorm pentru mine”, a continuat Oana Matache.

Citește și Oana Matache și Radu Siffredi, în prag de despărțire. „Ea nu și-a pregătit un divorț. A făcut totul brusc, peste noapte, a făcut pe ascuns”

Întrebați și cum s-a schimbat relația lor după această experiență, Radu Siffredi a avut următoarea părere:

„Eu simt că s-a schimbat în bine, simt că avem mai mare încredere unul în altul, comunicare mai bună și o grămadă de experiențe despre care putem discuta cu prietenii noștri. Am devenit un Power Couple și în viața reală și cred că această energie din partea noastră este vizibilă atât in real life, cât și pe platformele de social media”.