Oana Mizil a demisionat emoţionată din PSD: Călăraşi, un judeţ paradoxal, vândut de PSD la PNL VIDEO

Oana Niculescu Mizil şi-a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, demisia din Partidul Social-Democrat. Oana Mizil s-a arătat vizibil emoţionată în timpul discursului în care îşi anunţa părăsirea partidului.

RomaniaTV.net
11 mart. 2012, 11:46
Oana Mizil a demisionat emoţionată din PSD: Călăraşi, un judeţ paradoxal, vândut de PSD la PNL VIDEO

„Din păcate, lucrurile s-au schimbat faţă de trecut, iar pentru unii lideri PSD, puterea şi averea personală sunt mult mai importante. Ar vinde pe orice, ca să fie în fruntea bucatelor, ar face orice”, a declarat Oana Mizil în conferinţa de presă.

„Ce am făcut eu pentru Călăraşi se vede, am fost prezentă mereu pentru călărăşeni (…) Aş dori să fie clar că nu am contestat niciodată ideile măreţe care aduc beneficii cetăţenilor, contest modul în care teoria se pune în practică, în favoarea interselor personale”, a mai spus Mizil.

Ea a precizat că mulţi oameni ar spune că a fost dată afară din partid. „Am aflat de la televizor că eram dată afară de la conducerea PSD Călăraşi (…) Am fost mazilită, iar  judeţul Călăraşi a fost vândut de PSD către PNL”, a mai spus duminică Oana Mizil.

Oana Mizil spune ca are oferte de la mai multe partide, inclusiv de la PDL, dar negocierile cele mai avansate sunt în acest moment cu Partidul Poporului Dan Diaconescu.

Iubitul Oanei Mizil, Marian Vanghelie, i-a dat câteva sfaturi Oanei. I-a spus să fie tare şi să-şi urmeze propriile principii. Oana Mizil a fost schimbată recent din fruntea organizaţiei PSD Călăraşi.