Oana Mizil, despre IUBIREA cu Vanghelie: Îmi place la Marian TANDREŢEA cu care mă înconjoară

Oana Niculescu Mizil recunoaşte şi ea că trăieşte o poveste de iubire cu Marian Vanghelie. "Nimic altceva decât  o întâmplare firească şi minunată", descrie deputatul relaţia pe care o are cu edilul de la 5. Şi aceasta nu este totul.

RomaniaTV.net
18 ian. 2012, 13:45

„Da, este adevărat, Marian Vanghelie si cu mine alcatuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc si nu ne este rusine sa o recunoastem, chiar daca relatia noastra a fost si va ramane una discreta. Dupa cum se stie, el a facut public faptul ca suntem impreuna, iar eu il sustin, chiar daca am negat la un moment dat”, scrie Oana Mizil pe blogul personal.

Deputata mărturiseşte că asa i s-a parut firesc, in acel moment, sa il lase primul pe el „sa isi asume aceasta relatie, barbateste”, acesta fiind unul dintre lucrurile care ii „plac cel mai mult la el”.

„Barbatia, onestitatea, ambitia si faptul ca isi asuma faptele si opiniile fara a da inapoi. Dar, mai ales, imi place la Marian tandretea cu care ma inconjoara si pe care nu o banuiam la prima vedere. Este un om inteligent si un barbat de incredere”, se mai confesează deputata.

Ea spune că relaţia pe care o are cu Vanghelie este una „fireasca, frumoasa, care a evoluat de la sine”.

„Traim o “intamplare” umana speciala, dar atat de obisnuita, care ne face fericiti si care nu supara pe ceilalti, atat timp cat amandoi suntem niste oameni liberi. Atat eu cat si Marian ne-am separat de sotii nostri si suntem in relatii foarte bune cu ei. Eu si Jimmy suntem separati de la sfarsit anului trecut, dar am ramas foarte buni prieteni. Este un om minunat, caruia ii datorez mult in devenirea mea. Va avea mereu un loc in sufletul meu”, scrie Oana Mizil.

Ea are, în final, şi o rugăminte către presă.

„Ne-ar bucura, pe mine si Marian, in egala masura, ca presa sa se ocupe mai putin de relatia noastra, mai ales in contextul actual. Asadar, ii rog pe jurnalisti, pe aceasta cale, sa ne respecte intimitatea, noua si celor apropiati noua”.

Ca să ne convingă de iubirea lor, Oana Mizil a postat şi câteva poze pe blog.