Oana Mizil, despre Vanghelie: Îl doare inima. Marii lideri din PSD ar vrea să-i rupă gâtul

Deputatul independent Oana Niculescu-Mizil, proaspăt demisionară din PSD, spune că "marii lideri" din partid îi vor răul partenerului său de viaţă, Marian Vanghelie, vicepreşedinte al formaţiunii, şi că acesta suferă pentru modul în care e tratat.

RomaniaTV.net
15 mart. 2012, 21:32
Oana Mizil, despre Vanghelie: Îl doare inima. Marii lideri din PSD ar vrea să-i rupă gâtul

„E un om vechi în PSD, vă pot spune că îl doare inima. Cred ca scrâşneşte din dinţi că are această relaţie tensionată cu conducerea, pentru că el este un pesedist înnăscut. El nu poate să părăsească PSD, tocmai pentru aceşti oameni”, a spus Mizil, joi seara, la B1 TV, potrivit ziare.com.

Întrebată dacă se încearcă „rănirea” lui Vanghelie, ea a răspuns: „clar”.

E preţios, e singurul primar de sector candidat, dacă ar pleca, PSD ar rămâne fără niciun primar în Bucureşti. Pe de o parte îl ţin, pe de alta, ar vrea să-i rupă gâtul (…) Dacă Vanghelie ar fi fost mazilit cum am fost eu, PSD îi sărea în cap lui Ponta”, a mai spus Oana Mizil.

Deputata a mai afirmat că Vanghelie s-a supărat foarte tare, în momentul în care ea a fost schimbată din fruntea organizaţiei din Călăraşi.

„Acasă a reacţionat într-un fel sau altul (…) Bineînţeles că s-a supărat (…) Noi avem două cariere politice independente, dar, într-un fel, bărbatul trebuie să-şi apere familia„, a mai declarat Mizil.

Ea a precizat că nici măcar nu a fost întrebată când a fost schimbată, dar că „trebuia să fie consultaţi” atât ea, cât şi Marian Vanghelie.