Oana Mizil nu l-a putut uita pe Marian Vanghelie și ar vrea să se întoarcă la el: ”Sentimentul de iubire încă există”

Oana Mizil nu l-a putut uita pe Marian Vanghelie cu care a avut o relație de zece ani destul de tumultoasă și în urma căreia a rezultat o fetiță și ar vrea să se împace cu fostul primar de la Sectorul 5.

20 nov. 2022, 11:49
Oana Mizil nu l-a putut uita pe Marian Vanghelie și ar vrea să se întoarcă la el: ”Sentimentul de iubire încă există”

Oana Mizil nu l-a putut uita pe Marian Vanghelie cu care a avut o relație de zece ani destul de tumultoasă și în urma căreia a rezultat o fetiță superbă și ar vrea să se împace cu fostul primar de la Sectorul 5.

Citește și Marian Vanghelie și Oana Mizil și-au spus adio după o relație de zece ani. Și-a luat fiica și a plecat din casa politicianului. „Sunt etape si etape în viață”

În cei peste zece ani de relație, Oana Mizil și Marian Vanghelie au avut parte de foarte multe suișuri și coborâșuri, însă de fiecare dată au reușit să își găsească echilibrul.

Însă se pare că cei doi au renunțat să mai lupte pentru relația lor și au hotărât să își spună adio. Anunțul a fost făcut chiar de către Marian Vanghelie.

Pentru Oana Mizil despărțirea a fost una foarte grea și dureroasă însă, nu și-a pierdut speranța și este convinsă că relația lor nu s-a terminat și că ar mai fi totuși o cale de împăcare.

”Suntem într-o perioadă… Nouă ne place să spunem de pauză, să ne regăsim. Sentimentul de iubire încă există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece.

E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate, îl sprijin, îl înțeleg. (…)

Eu încă am speranța că vine o minune peste noi și că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii și să formăm din nou o familie.”, a mărturisit Oana Mizil, la emisiunea ”Teo Show”.

În ciuda episodului de agresiune în urma căruia a ajuns la spital, Oana Mizil este hotărâtă să îi fie alături în continuare lui Marian Vanghelie și speră ca în cele din urmă să redevină o familie.

Ea a mai spus că indiferent de ce se va întâmpla între ei, îi va fi mereu alături fostului edil așa cum a fost și atunci când Marian Vanghelie a stat în spatele gratiilor.

Citește și Marian Vanghelie, avertizat prin SMS că va fi arestat! Oana Mizil aruncă bomba: „Soţul meu urma să facă dezvăluiri cutremurătoare despre statul paralel!”