Oana Mizil, primită „cu entuziasm” în partidul lui Gabriel Oprea

Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a declarat, luni, că UNPR ar primi-o "cu entuziasm" în partid pe Oana Niculescu Mizil, proaspăt demisionară din PSD, dacă aceasta ar dori să vină în această formaţiune politică.

RomaniaTV.net
12 mart. 2012, 19:48
Oana Mizil, primită „cu entuziasm” în partidul lui Gabriel Oprea

„Oana Mizil este o activistă politică de stânga care a făcut performanţă. Nu ar fi rău pentru noi dacă ar veni, am primi-o cu entuziasm”, a răspuns Sârbu, întrebat dacă UNPR poartă negicieri cu Mizil pentru intrarea deputatului în acest partid.

Deputatul Oana Niculescu-Mizil a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că demisonează din PSD, ea susţinând că judeţul Călăraşi – unde a fost preşedinte al organizaţiei PSD, dar BPN a luat decizia de înlocuire a sa din funcţie – „a fost vândut la propriu” PNL de către PSD.

„Eu consider că, pur şi simplu, am fost mazilită şi nici asta nu ar fi fost important dacă sacrificiul carierei mele politice s-ar fi făcut pentru binele călărăşenilor, dar consider că judeţul Călăraşi a fost vândut la propriu de PSD PNL, în defavoarea intereselor călărăşenilor şi ale membrilor PSD”, a arătat deputatul.

Oana Niculescu Mizil a mai declarat că nu s-a consultat cu Marian Vanghelie înainte de a decide să-şi dea demisia din PSD, dar că acesta este alături de ea.

Şi deputatul Aura Vasile, o apropiată a lui Marian Vanghelie, s-a înscris recent în UNPR.

Biroul Permanent al PSD a decis, luni, să adopte o recomandare către Comitetul Executiv, de înlocuire a Oanei Mizil de la conducerea PSD Călăraşi.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că decizia demiterii liderului organizaţiei de Călăraşi, Oana Mizil, votată în BPN, va fi ratificată de CNEx, el arătând că nu are nimic să-i reproşeze acesteia şi că această decizie nu trebuie discutată cu Marian Vanghelie.

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie declarat, miercuri, că va purta cu liderul social-democrat Victor Ponta „toate discuţiile” referitoare la demiterea Oanei Mizil din funcţia de şef al organizaţiei de Călăraşi, el arătând că nu cunoaşte motivele pentru care aceasta a fost demisă.