Oana Mizil și Marian Vanghelie vor petrece sărbătorile împreună. Fiica lor abia așteaptă să își vadă tatăl:”Important e să vină cu iubire”

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit după 11 ani în care au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi vor petrece sărbătorile de iarnă împreună, iar fiica lor abia așteaptă să își vadă tatăl la masa de Crăciun.

14 dec. 2022, 08:10
Oana Mizil și Marian Vanghelie vor petrece sărbătorile împreună. Fiica lor abia așteaptă să își vadă tatăl:”Important e să vină cu iubire”

Oana Mizil și Marian Vanghelie păreau că nu se vor despărți niciodată, însă iată că viața avea alte planuri cu ei, așa că au decis să o ia pe drumuri diferite. Cum mai este puțin și se apropie Crăciunul, magia acestei sărbători i-a făcut pe cei doi să uite de supărări și certuri și să se reunească la masa festivă.

Oana Mizil și Marian Vanghelie vor petrece sărbătorile împreună

Fiica celor doi este foarte fericită că aceștia vor fi din nou împreună de Crăciun.

”Normal, facem în familie, iar familia înseamnă mamă, tată, noi toți! Maria îl iubește foarte mult și asta își dorește! Nu trebuie neapărat să vină cu cadouri, important e să vină cu multă iubire!”, a declarat Oana Mizil, pentru Click.ro.

Mai este puțin si anul 2022 se incheie, așa că toată lumea trage linie și  analizează cum a fost acest an. Oana Mizil este o optimistă convinsă și spune despre 2022 că a fost un an frumos, mai ales că o are pe fiica ei lângă ea, iar lucrurile devin și frumoase atunci când ai lângă tine tot ce iubești.

Citește și :Tavi Colen, operat de urgență. Artistul a căzut de pe yacht direct în apă: „Am alunecat pe o scară”

„Eu sunt o persoană foarte optimistă ă, foarte veselă, o persoană  puternică! Or ice  este greu este venit de la  Dumnezeu, în destinul nostru și depășim. A fost un an frumos, viașa noastră  este frumoasă!Viața a noastră trebuie să continue, cu bune și cu rele, și să le luăm ca atare, cu multă răbdare, cu multă credință, cu multă  speranță. O am pe cea mică car e este  lumina ochilor mei. Ea îmi dă f oarte  multă bucurie în viață și să sperăm să intrăm într-un an bun!”,  a mai spus Oana Mizil, pentru aceeași sursă.

Citește și : Carmen Harra, în război cu mama lui Theo Rose: „Eu nu vorbesc fără să știu. Ei nu sunt suflete pereche”

Oana, despre despărțirea de Marian Vanghelie: ”Sentimentul de iubire încă există”

Când lumea se aștepta ca cei doi să trăiască fericiți și păreau un cuplu solid și-au spus adio. Oana Mizil a fost foarte afectată de despărțire, însă optimistă că totul se va rezolva.

”Suntem într-o perioadă…Nouă ne place să spunem de pauză, să ne regăsim. Sentimentul de iubire încă există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece. E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările, el oricum este un personaj vulcanic, bun. Râdea foarte mult, acum nu mai râde. Eu încă am speranța că vine o minune peste noi și că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii, și să formăm din nou o familie”, a mărturisit Oana Mizil, potrivit Wowbiz, în urmă cu ceva timp.