Oana Moșneagu și Vlad Gherman, obstacole în timpul organizării nunții. Cu ce se confruntă cei doi actori: „Nu-mi e bună. Eu, calculând câte zile mai am”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman fac pregătiri intense pentru cel mai important eveniment din viața lor, care se va ține peste doar două luni.

02 apr. 2024, 08:54
Oana Moșneagu și Vlad Gherman, obstacole în timpul organizării nunții. Cu ce se confruntă cei doi actori: „Nu-mi e bună. Eu, calculând câte zile mai am”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au apucat din timp să facă pregătiri pentru nunta lor, dar chiar și așa mai apar unele neplăceri din când în când la care nici măcar nu s-au gândit.

Actrița a dezvăluit că și-a comandat rochia pentru cununie, dar când a primit-o a realizat că nu îi este bună și a fost nevoită să-și cumpere alta. Logodnica lui Vlad Gherman e foarte stresată acum fiindcă nu știe dacă are suficient timp să-și găsească rochia la care visează. Partenerul ei își luase costumul fix în funcție de rochia ei.

„Eu calculând câte zile mai am ca să îmi găsesc rochia pentru cununie, după ce a venit rochia comandată și nu mi-e bună. Și după ce @vladgherman_oficial și-a luat costumul în funcția de ea”, a scris Oana Moșneagu pe Instagram.

Citește și Bat clopote de nuntă pentru Deea Maxer și Robert Drilea. Ce spune fosta parteneră a lui Dinu Maxer despre o posibilă căsătorie: „Va veni momentul să fiu cerută”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, probleme din cauza scenelor intime cu alți actori?

Oana și Vlad au o relație deosebită. Cei doi sunt și iubiți și cei mai buni prieteni, dar și colegi de filmare. Actoria e cea care i-a adus împreună, dar tot actoria e și cea care ar putea să-i despartă, ar spune gurile rele. Însă, nu e deloc așa. Mulți se gândesc că e foarte greu pentru oricine să-și vadă partenerul sau partenera în timpul unor scene intime pe platoul de filmare.

Citește și Theo Rose abia așteaptă să mai aducă pe lume un copil, după Sasha. „Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine”

„Eu și Oana totuși am mai trecut prin experiențe de genul ăsta. Eu am văzut-o pe Oana, Oana m-a văzut pe mine. Nu e ceva greu atunci când partenerul tău este și el actor. Cred că e un pic mai greu de înțeles pentru un actor care e cu un om care are cu totul și cu totul altă profesie. Poate că atunci, pentru persoana respectivă, ar fi cam greu să înțeleagă. La noi nu este cazul. Cu atât mai mult, ne amuzăm. Aproape că ne punem și mâinile la ochi așa, pe genul că ne e rușine de ce urmează să vadă partenerul, dar râdem. La finalul zilei știm că asta e meseria pe care o avem și nu intervine niciun soi de gelozie.”, a mărturisit Vlad Gherman pentru Unica.ro.