Oana Moșneagu și Vlad Gherman, obstacole în timpul organizării nunții. Cu ce se confruntă cei doi actori: „Nu-mi e bună. Eu, calculând câte zile mai am”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman fac pregătiri intense pentru cel mai important eveniment din viața lor, care se va ține peste doar două luni.
Alina Costache
02 apr. 2024, 08:54
Oana Moșneagu și Vlad Gherman, obstacole în timpul organizării nunții. Cu ce se confruntă cei doi actori:

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au apucat din timp să facă pregătiri pentru nunta lor, dar chiar și așa mai apar unele neplăceri din când în când la care nici măcar nu s-au gândit.

Actrița a dezvăluit că și-a comandat rochia pentru cununie, dar când a primit-o a realizat că nu îi este bună și a fost nevoită să-și cumpere alta. Logodnica lui Vlad Gherman e foarte stresată acum fiindcă nu știe dacă are suficient timp să-și găsească rochia la care visează. Partenerul ei își luase costumul fix în funcție de rochia ei.

„Eu calculând câte zile mai am ca să îmi găsesc rochia pentru cununie, după ce a venit rochia comandată și nu mi-e bună. Și după ce @vladgherman_oficial și-a luat costumul în funcția de ea”, a scris Oana Moșneagu pe Instagram.

Citește și Bat clopote de nuntă pentru Deea Maxer și Robert Drilea. Ce spune fosta parteneră a lui Dinu Maxer despre o posibilă căsătorie: „Va veni momentul să fiu cerută”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, probleme din cauza scenelor intime cu alți actori?

Oana și Vlad au o relație deosebită. Cei doi sunt și iubiți și cei mai buni prieteni, dar și colegi de filmare. Actoria e cea care i-a adus împreună, dar tot actoria e și cea care ar putea să-i despartă, ar spune gurile rele. Însă, nu e deloc așa. Mulți se gândesc că e foarte greu pentru oricine să-și vadă partenerul sau partenera în timpul unor scene intime pe platoul de filmare.

Citește și Theo Rose abia așteaptă să mai aducă pe lume un copil, după Sasha. „Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine”

„Eu și Oana totuși am mai trecut prin experiențe de genul ăsta. Eu am văzut-o pe Oana, Oana m-a văzut pe mine. Nu e ceva greu atunci când partenerul tău este și el actor. Cred că e un pic mai greu de înțeles pentru un actor care e cu un om care are cu totul și cu totul altă profesie. Poate că atunci, pentru persoana respectivă, ar fi cam greu să înțeleagă. La noi nu este cazul. Cu atât mai mult, ne amuzăm. Aproape că ne punem și mâinile la ochi așa, pe genul că ne e rușine de ce urmează să vadă partenerul, dar râdem. La finalul zilei știm că asta e meseria pe care o avem și nu intervine niciun soi de gelozie.”, a mărturisit Vlad Gherman pentru Unica.ro.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!