Oana Niculescu Mizil se vrea Vanghelie. „Mă simt ca o şcolăriţă, trăim a doua tinereţe”

Oana Niculescu Mizil vrea să devină cât mai curând doamna Vanghelie. Iubita primarului de la Sectorul 5 al Capitalei spune că relaţia sa cu Marian Vanghelie o face să se simtă din nou "ca o şcolăriţă".

RomaniaTV.net
10 apr. 2012, 16:50
Oana Niculescu Mizil se vrea Vanghelie. „Mă simt ca o şcolăriţă, trăim a doua tinereţe”

Dragostea dintre Oana Niculescu Mizil şi Marian Vanghelie a luat prin surprindere pe toată lumea. Amândoi aveau familii, dar iubirea născută între ei anul trecut a fost mult mai puternică decât ce îi lega de partenerii din acel moment. Oana Niculescu Mizil se visează mireasă la braţul lui Vanghelie şi apoi, cât mai curând, mămică. Până atunci, trăieşte la maximum fiecare clipă.

„Mă simt ca o ştrengăriţă, ca o şcolăriţă. Trăim o a doua tinereţe. Îmi doresc o familie şi copii. Nu sunt însărcinată încă, dar mi-aş dori să fiu”, a spus Oana Mizil, la emisiunea Happy Hour.

Cei doi s-au cunoscut în iunie 2011, dar nu au format un cuplu decât în octombrie. Oana Niculescu Mizil nu uită când a auzit prima dată cuvintele magice din gura lui Vanghelie: „Prima dată mi-a zis că mă iubeşte în noaptea de Revelion”. Deocamdată nu a fost cerută oficial de nevastă, însă totul este doar o chestiune de timp.

Atât Marian Vanghelie, cât şi Oana Niculescu Mizil erau căsătoriţi în momentu în care s-au cunoscut, iar în prezent sunt în proces de divorţ, cel al Oanei urmând să se pronunţe la sfârşitul lunii aprilie.