OANA ZĂVORANU, primul pas pentru a primi uriaşa avere a Mărioarei. Cum vrea să scape de unchiul GIGICU

Au trecut zece zile de la moartea mamei sale, iar astăzi, Oana Zăvoranu s-a dus pentru prima oară la firma moştenită de la Marioara. Paparazzii au surprins-o pe vedetă la sediul firmei din Capitală.

28 apr. 2015, 12:21
OANA ZĂVORANU, primul pas pentru a primi uriaşa avere a Mărioarei. Cum vrea să scape de unchiul GIGICU

Oana Zăvoranu a mers marţi pentru prima data la Agricomex, insotita de avocatul ei, Dan Idita, scrie spynews.ro. A fost o intalnire cu actionarii, dar si cu unchiul ei, Gigicu. Oana a vrut sa-i cunoasca pe angajatii mamei ei. A vrut să vadă situaţia firmei şi a cerut detalii despre activitate.
Marele absent la aceasta intalnire importanta a fost asociatul principal, Dragos Stoian, care a amanat intalnirea cu Oana pentru o alta zi.

Citeşte şi Vărul Mărioarei Zăvoranu, dezvăluiri despre cel mai mare regret al ei

Si cum era de asteptat, Oana si-a intrat in drepturi. Vedeta a facut si o prima concediere. L-a dat afara pe avocatul firmei, Ion Boboc, deoarece se pare ca acesta ar fi avut un comportament neadecvat faţă de ea şi de avocatul ei, care îi cerea detalii despre activititatea firmei. I-a dat acestuia termen pana joi sa puna la dispozitie noului avocat toate documentele care tin de afacere.

Tot in spatele portilor ferecate de la firma mamei, a avut loc si o intalnire extrem de emotionanta intre Oana si unchiul ei. Au discutat despre relatia pe care o au acum si au descoperit ca doamna Marioara a mentinut conflictul dintre ei.

Gigicu i-a marturisit ca este pentru prima data cand participa la o discutie despre firma, pentru ca el nu avea acces in acea firma, desi era angajat acolo. Oana a aflat ca Gigicu are un salariu mai mic decat personalul ei de serviciu.

Citeşte şi Oana Zăvoranu nu a mers la parastasul de nouă zile al mamei sale VIDEO

„Ii voi arata respect unchiului meu. Îl iubesc pe singurul unchi pe care îl cunosc de mică, am ramăs doar noi doi în biroul tatălui meu, Zăvoranu, şi ne uitam în sus şi ne curgeau lacrimile, pentru că nu reuşeam să ne dăm răspunsuri la o mulţime întrebări. Nu am înţeles de ce a trebuit să ne urâm atâţia ani. Plângând, a scos medicamentele din borsetă. Vreau să am grijă de el, pentru că este singura mea rudă. O să-i las lui casa de la Proviţa pentru că mi-a spus că îşi doreşte să fie îngropat acolo, sub un nuc bătrân”, a declarat Oana Zăvoranu.

„Mi-a venit în cap zicalaNu înţeleg cum poţi să-ţi iubeşti un frate şi să-i otrăveşti sufletul fetei tale împotriva lui”, a mai spus Oana Zăvoranu.