Oana Radu, operaţii estetice după ce a slăbit 60 de kilograme

A uimit pe toată lumea cu transformarea sa, iar acum recurge la alte sacrificii pentru a arăta impecabil. Oana Radu s-a operat în urmă cu o lună, la sâni şi braţe, pentru a-şi corecta imperfecţiunile suferite după ce a slăbit 60 de kilograme, într-un timp record. Cu toate că rezultatul va fii unul spectaculos, recuperarea este una dureroasă.

RomaniaTV.net
30 sept. 2015, 10:13
Oana Radu, operaţii estetice după ce a slăbit 60 de kilograme

Oana Radu a slăbit într-un an peste 60 de kilograme, iar această transformare i-a adus şi mici neplăceri. Pentru a scăpa de pielea care atârna inestetic, dar şi de bustil lăsat, fără pic de fermitate, cântăreaţa a decis să se lase pe mână medicilor esteticieni, care i-au operat braţele şi sânii.

Aşa a ajuns „Adele de România” să recurgă la o intervenţie chirurgicală complicată, care a durat peste cinci ore. Doctorii i-au taiat şi aspirat dermul excesiv de pe mâini, i-au pus silicoane de câte 350 de mililitri fiecare, iar apoi, i-au aplicat nişte bandaje speciale, care să o ajute să se vindece mai rapid, informează WoWBiz.ro.

Scandal incredibil după slăbirea spectaculoasă a unei concurente de la Vocea României

„Oana şi-a revenit după operaţie, chiar se simte foarte bine. La trei săptămâni de la intervenţie, sânii arată super, rănile de la baza lor sunt în plin proces de cicatrizare, singura problemă este legată de mâini. Ele trebuie să stea bandajate în nişte fese speciale, care conţin un medicament care vindecă semnele, mai ales că braţele au fost tăiate pe toată lungimea lor şi se prezintă ca o carne vie.

Din acest motiv, cântăreaţa este obligată să stea cu acele pansamente circa două luni, fără să le poată scoate nici măcar câteva secunde! Se spală puţin mai greu şi cu atenţie, dar nu este vreun pericol, întrucât apa nu ajunge la piele. Există doar un disconfort şi Oana trebuie să facă totul cu atenţie. E adevărat, mai simte şi o durere surdă seara şi e musai să doarmă pe spate şi cu mâinile pe lângă corp”, au declarat apropiaţii Oanei Radu în exclusivitate pentru sursa citată.

Citeşte şi Adele de România a luat o decizie radicală cu privire la viaţa sa amoroasă. Nimeni nu se aştepta