Oana Radu iubeşte din nou, la trei luni după ce logodnicul ei A MURIT. Cu cine s-a cuplat artista

Oana Radu a trăit drama vieții ei acum trei luni. Logodnicul cântăreţei și-a pierdut viața după ce a fost incendiat, intenționat, de un vecin cu probleme psihice.

26 nov. 2019, 18:44
Oana Radu iubeşte din nou, la trei luni după ce logodnicul ei A MURIT. Cu cine s-a cuplat artista

Oana Radu pare acum să aibă din nou motive de fericire. Potrivit Spynews, artista s-a cuplat cu antrenorul ei de fitness. De altfel, artista a trecut printr-o schimbare fizică drastică, iar în toată această perioadă i-a stat alături Cătălin Dobrescu.

În urmă cu câteva zile, bărbatul a postat o fotografie cu el și Oana Radu, care era însoțită de mesajul „Me & U. Eu și tu”. Fanii vedetei n-au putut să nu aibă o reacție: mulți i-au felicitat pentru relație, alții au fost constrariați că artista și-a refăcut viața într-un timp atât de scurt.

La scurt timp, antrenorul a șters descrierea respectivă de la postarea de pe Instagram.

Iubitul Oanei Radu a murit, la trei săptămâni după ce a fost incendiat în scara unui bloc

„Au fost nişte poze pe care le-am postat pur şi simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu şi-ar dori pentru mine. Sunt un om liber, când voi avea un anunţ de făcut, îl voi face. Pe Cătălin îl ştiu de mulţi ani şi suntem prieteni buni. Eu am avut parte de susţinerea multor oameni, dar unii oameni mi-au spus că uite cât de mult l-ai iubit, pentru că deja ai un nou iubit”, a spus Oana Radu.