Oana Radu, luată la rost de Teo Trandafir în timpul emisiunii. „Dar de ce te-ai măritat?”

Oana Radu a făcut noi dezvăluiri legate de divorțul de fostul soț, Cătălin Dobrescu, vorbind deschis despre toxicitatea și abuzurile din relație.

02 apr. 2024, 12:30
Oana Radu, luată la rost de Teo Trandafir în timpul emisiunii. „Dar de ce te-ai măritat?”

Oana Radu a făcut declarațiile în cadrul emisiunii Follow Us de pe Kanal D 2, unde a povestit ce a dus la sfârșitul căsătoriei sale.

Artista a spus că a știut de la început că nu e compatibilă cu antrenorul de fitness, lucru care pe mulți i-a lăsat nelămuriți. Tocmai de aceea, Teo Trandafir a intervenit și a întrebat-o de ce s-a mai căsătorit, dacă știa acest lucru.

Citește și Dieta periculoasă la care apelează Larisa Iordache! Cum reușește să scape de kilogramele în plus: „În loc de o gură de mâncare, beau o gură de apă”

„Asta s-a întâmplat în toată relația noastră, el a încercat mereu să mă schimbe. De la început am simțit că nu suntem compatibili, că este o relație în care nu pot să fiu eu, oamenii din jurul meu, chiar și rudele lui mă întrebau mereu de ce stau și cum de accept”, a povestit Oana Radu, în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D2.

„Dar de ce te-ai măritat? Că puteai să stai și fără să te măriți.”, a întrebat-o Teo Trandafir pe Oana Radu.

„E o întrebare la care toată lumea așteaptă un răspuns de la mine, nu îl am. Probabil că a fost cumva faptul că încercam să mă asigur că nu o să mai fiu abandonată, cum am fost părăsită de tată și m-am agățat de niște acte, cred că acesta a fost motivul, să am o certitudine că nu voi mai rămâne singură, actele nu sunt o idee prea bună”, a mai spus cântăreața.

Întrebată dacă, totuși, a fost fericită în căsnicia cu Cătălin Dobrescu, Oana Radu a spus că au existat și momente de acest fel.

„Au fost momente în care am fost fericită, nu știu dacă a fost fericire reală, dar a fost. De vorbit nu vorbim absolut deloc, în momentul de față nu-mi doresc nici măcar să-l văd. Lucrurile care s-au întâmplat în relație au fost urâțele, dar cele de după relație au fost mult mai urâte, nu voi deschide cutia pandorei decât dacă voi fi nevoită, au fost îngrozitoare, atât pot să zic.”, a mai spus artista.

În clipul postat pe rețelele sociale, Cătălin Dobrescu a spus lucruri foarte frumoase despre Oana Radu. Artista a spus că ea nu a auzit complimente de acest gen pe timpul relației.

„Extrem de rar, spre deloc am auzit asta (n.r. complimentele primite de la Cătălin, după divorț, din mediul online). Asta vorbeam și ieri cu cineva, dar eu nu am văzut așa ceva în relație, este un Cătălin pe care nu-l cunosc. Apropiații noștri știu că este total altă personalitate a lui, este probabil cartea pe care o joacă el acum, probabil vrea să câștige simpatie, susținători, eu nu-l cunosc pe el așa, nu l-am văzut pe el așa în relație, pare blând. Procesele continuă, bineînțeles.”, a mai declarat Oana Radu, în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D 2.

Citește și Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri cutremurătoare despre suspiciunea de cancer: „Am luat-o razna! Bă, am copii de crescut”