Momente dificile pentru Oana Roman. Diagnostic teribil primit chiar înainte de Paşte

Oana Roman a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, astfel că a decis să își facă un test PCR, iar rezultatul a fost unul pozitiv, astfel că va petrece Sărbătorile Pascale singură.

15 apr. 2023, 10:33
Momente dificile pentru Oana Roman. Diagnostic teribil primit chiar înainte de Paşte

Momente dificile pentru Oana Roman. Vedeta le-a mărturisit fanilor că a ieșit pozitivă cu Covid-19, astfel că va petrece singură de sărbători. „Îmi e rău pentru că… Covid. Va fi un Paște singură la pat”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Citeşte şi: Oana Roman plăteşte o avere pentru a-şi ţine mama la azil. „Costă foarte mult, din păcate”

Oana Roman și-a îngrijorat urmăritorii după ce a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta a crezut că este doar o răceală mai puternică sau că i s-a declanșat sinuzita, astfel că a mărturisit că nu se simte bine deloc și că are grijă să își ia medicamentele necesare pentru a se recupera cât mai repede. „Azi nu am putere să vorbesc sau să povestesc, pentru că sunt mega răcită, mi s-a declanșat și sinuzita. Ieri a fost superb, o zi aproape perfectă. Azi zac în pat, iau medicamente și încerc să îmi revin”, a mărturisit, acum câteva zile, Oana Roman.

Citeşte şi: Oana Roman discurs emoționant despre sentimentele pe care le are pentru Marius Elisei: „O să-l iubesc toată viața!”

Pe 13 aprilie a fost ziua de naștere a Oanei Roman, carea împlinit vârsta de 47 de ani. Cu ocazia acestei zile speciale, echipa Xtra Night Show a surprins-o pe vedetă într-un mod cu adevărat inedit. După ce a fost invitată în emisiune și a intrat pe platou, Oana Roman a fost surprinsă cu un buchet mare de flori și un tort.