Oana Roman a ajuns de URGENŢĂ la spital! „Isabela, fără să vrea, mi-a băgat un deget în ochi”

Oana Roman a ajuns de urgenţă la Spitaul de Urgenţe din Capitală, după un accident la nivelul ochiului drept. Mai exact, fetiţa Oanei Roman, Isabela, a zgâriat-o fără să vrea pe mama sa la unul dintre ochi şi i-a produs un traumatism grav.

RomaniaTV.net
22 iul. 2015, 13:21

Oana Roman a avut parte de un incident nedorit. Chiar înainte de a pleca spre serviciu, unde trebuia să se pregătească pentru gala emisiunii „Star Salvator”, micuţa Isabela nu s-a putut desprinde de mama sa şi a mai oprit-o puţin la joacă, dar totul s-a terminat prost pentru fiica lui Petre Roman.

Ajunsă la specialistul Monica Pop, Oana Roman a primit de urgenţă un tratament şi a fost rugată să stea cât mai mult timp bandajată, pentru ca ochiul să se refacă mult mai rapid.

Oana Roman este tristă. Sotul ei a facut anunţul: „Aşa nu se mai poate!”

„Am suferit un mic incident casnic. Isabela, fără să vrea, din greșeală, mi-a băgat un deget în ochi şi m-a zgâriat. Am suferit o zgârietură destul de urâtă. Mi s-a umflat foarte tare şi am mers imediat la doctor. După aceea, m-am simţit destul de rău, este foarte dureros şi neplăcut. Am fost la medic, la doamna doctor Monica Pop, iar ea mi-a dat un tratament. Iau medicamente, iau picături, dar durerile sunt destul de mari în continuare. Nu am voie să mă machiez deloc, așa că astăzi, la Gala Star Salvator voi purta o pereche de ochelari fără dioptrii. Va dura tratamentul, dar nu e de joacă, mai ales că mi-este destul de rău zgâriată corneea. M-am speriat, trebuie să o recunosc”, a declarat Oana Roman pentru SpyNews.ro.

Citeşte şi  Oana Roman a ajuns la spital: Am trăit momente traumatizante