Oana Roman a cerut ajutorul pe internet, după ce a trecut printr-o situație dificilă: „A rupt o bară din fier și a ieșit pe stradă”

Oana Roman le-a cerut ajutorul internauților, după ce le-a povestit situația prin care a trecut de curând.

03 apr. 2024, 16:21
Oana Roman a cerut ajutorul pe internet, după ce a trecut printr-o situație dificilă: „A rupt o bară din fier și a ieșit pe stradă”
Oana Roman a făcut un anunț important pe rețelele sociale

Oana Roman îți ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde este foarte activă. La fel s-a întâmplat și de curând, asta pentru că vedeta și-a anunțat urmăritorii că este în căutarea unui sudor specialist, fiind nevoită să schimbe poarta.

Citește și: Oana Roman nu mai scapă de situațiile dificile! Ce a mai întâmpinat vedeta. ”S-a dovedit a fi un eșec total. A fost o perioadă foarte grea, despre care nu am vorbit”

Mulți s-au gândit că e vorba despre ceva rău, dar Oana Roman a explicat ulterior de ce trebuie să facă asta. Fiica lui Petre Roman a explicat că Luna, câinele ei, a rupt poarta și, chiar dacă își dorea ca în viitorul apropiat să o schimbe, nu ar fi vrut ca asta să se întâmple tocmai acum.

„O să vă surprind: caut un sudor priceput care să mă ajute cu demontarea și montarea unei porți pietonale de tablă debitată. Zona Tunari, Ilfov. Așa-i că v-am surprins? Nu e glumă. E pe bune! Mulțumesc!(…) De ce credeți că am nevoie de un sudor ca să schimb poartă? Ei bine, pentru că ieri Luna efectiv a rupt poarta. A rupt o bară din fier și a ieșit pe stradă. Drept care sunt oblicată să schimb poarta pe care oricum voiam să o schimb, dar aș mai fi așteptat un pic cu cheltuiala asta”, a scris Oana Roman, în mediul online.

Citește și: Oana Roman nu-și revine după moartea mamei sale. Mesajul emoționant postat pe Instagram: „E un dor care uneori mă copleșește”

Oana Roman, sfat după decesul mamei sale

Vestea că Mioara Roman a murit a adus o mare durere în sufletele celor care au cunoscut-o, dar în special în sufletele rudelor sale. Deși au trecut deja câteva săptămâni de la tragedie, Oana Roman încă suferă, iar pe această cale vedeta a dorit să le dea fanilor ei un sfat.

„Ieri, o lună de când a plecat mama. Sâmbăta va fi parastasul de 40 de zile. Încă nu realizez pe deplin. E un dor care uneori mă copleșește mai mult decât se poate exprima în cuvinte. Dacă mama voastră încă este cu voi… sunați-o și spuneți: Te iubesc și luați-o în brațe dacă e lângă voi!”, a fost mesajul transmis de Oana Roman prin intermediul rețelelor sale de socializare.