Oana Roman nu-și revine după moartea mamei sale. Mesajul emoționant postat pe Instagram: „E un dor care uneori mă copleșește”

Oana Roman nu-și revine după moartea mamei sale. Vedeta trece printr-o perioadă extrem de grea, în urmă cu o lună, și-a pierdut mama, iar acest lucru i-a provocat o suferință de nedescris. A mărturisit recent că dorul de Mioara Roman o copleșește, însă încearcă să fie puternică.

25 mart. 2024, 09:41
Oana Roman nu-și revine după moartea mamei sale. Mesajul emoționant postat pe Instagram: „E un dor care uneori mă copleșește”
Oana Roman nu-și revine după moartea mamei sale

Oana Roman nu-și revine după moartea mamei sale. Recent, a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant, iar fanilor le-a dat un sfat extrem de prețios și anume, să vorbească cu mamele lor, dacă încă mai pot face acest lucru.

Oana Roman nu-și revine după moartea mamei sale

Mai sunt doar câteva zile până la parastasul de 40 de zile al mamei sale, iar Oanei Roman nu îi vine să creadă cât de repede a trecut toată această perioadă.

Ieri, o lună de când a plecat mama. Sâmbăta va fi parastasul de 40 de zile. Încă nu realizez pe deplin. E un dor care uneori mă copleșește mai mult decât se poate exprima în cuvinte. Dacă mama voastră încă este cu voi… sunați-o și spuneți: Te iubesc și luați-o în brațe dacă e lângă voi!”, a fost mesajul transmis de Oana Roman, pe rețelele sociale.

Citește și: Oana Roman, despre cele mai frumoase momente din copilărie. La București învăța bunele maniere, la rudele de la țară lucra în grădină: „Eram cu copiii pe maidan toată ziua”

Oana Roman, cu datorii după moartea mamei sale, Mioara Roman

Mara Bănică a abordat acest subiect în emisiunea „Follow Us”, prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, și a subliniat posibilitatea ca cele două moștenitoare să evite plata considerabilă a datoriei.

Știu despre datorii, dar n-am aprofundat în ultima vreme. Când s-a întâmplat cu mama Oanei, eu am o sensibilitate la chestiile astea (…) Am sunat-o pe Oana, i-am scris, nici nu știam că e plecată din țară, am vorbit cu ea și am întrebat-o dacă e nevoie concret de ceva și a rămas că ne auzim și a doua zi a murit o mătușă de-a tatei, nu am fost atât de conectată.

Ce știu, din punct de vedere legal, copiii moștenesc și bogățiile, și datoriile. Acum nu știu în ce fază procesuală e, dacă s-a încheiat procesul respectiv. Nu cred că are banii ăștia, e vorba de o chirie pe care au recalculat-o cu penalități, dar credeam că s-a stins”, a declarat Mara Bănică.

Dacă ele nu-și pot plăti datoriile astea, de unde își recuperează statul banii”, a completat Teo Trandafir.

Pune sechestru, cam așa se întâmplă. Știu că acea vilă era a Ministerului de Externe prin RA-APPS. Dacă Ministerul de Externe se duce la un executor și pune în executare hotărârea judecătorească și moștenitorii nu au bani să plătească, se pune sechestru pe ceea ce au moștenitorii, dacă ei au făcut succesiunea. Dacă n-au făcut succesiunea, s-ar putea să existe o cale să amâne treaba asta”, a mai spus Mara Bănică.