Oana Roman a făcut marele anunţ: Rochia va fi creată de sora ei, Catinca, după ce va mai slăbi

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei au decis să facă botezul fetiței lor, Maria Isabel, dar și cununia lor religioasă în aceeași zi. Cele două evenimente vor avea loc pe data de 15 iunie la Palatul Știrbey.

02 apr. 2014, 20:34

Oana Roman este extrem de ocupată, atât cu creșterea micuței Maria Izabel, cât și cu organizarea botezului micuței. De asemenea, ea va pune la punct și toate detaliile legate de nunta ei cu Marius Elisei. Aceasta a vorbit în această seară la Kanal D despre viața de mămică, dar și despre cele două evenimente, care vor avea loc pe data de 15 iunie. Ea a arătat și cum își liniștește fetița cu ajutorul uscătorului de păr, atunci când are colici.

CITESTE SI: Imaginea de peste 24.000 de like-uri! Ce a putut să posteze Oana Roman pe Facebook

Rochia de nuntă va fi realizată de sora acesteia, Catinca, însă Oana speră ca până atunci să mai dea jos câteva kg. De la naștere a eliminat 12 kg. „Mai am de dat jos câteva kg de pe urma sarcinii, am dat mult, dar mai am… Mă consum foare tare. Dădusem vreo 12, mai am vreo 8”, a declarat Oana la Kanal D. Pentru 15 iunie ea va pregăti, de fapt, două ținute, una pentru botez și alta pentru nuntă. La eveniment vor lua parte peste 400 de persoane, iar Oana anunță încă de pea cum că meniul nu va fi unul tradițional. „Am trăit în Franța mulți ani, m-am gândit tema să fie „la vie en rose„ Și meniul va fi tot franțuzesc, adică nu vor fi sarmale…”, a afirmat Oana, potrivit Click.

Citeşte şi: Oana Roman a slăbit enorm de când a născut. Vezi câte kilograme vrea să mai dea jos

Nașii de cununie vor fi tot prietenii lor care i-au cununat civil, iar nașa micuței va fi Denisa, cea mai bună prietenă a Oanei, care a știut de venirea ei pe lume înaintea lui Marius. Singura problemă va fi pentru ceilalți nași ai fetiței, Anamaria și Reghe, care mai sunt nași de botez în aceeași zi, iar Oana și-a exprimat regretul că nu a reușit să schimbe data. „Singura dată liberă este 15 iune, iar Anamaria mai e nașă în aceeași zi. Nu am reușit să schimb data, și-așa e duminică. Nu am vrut în septembrie… Ne-am dorit foarte mult la Palatul Știrbey”, a mai spus Oana Roman.