Oana Roman a izbucnit în lacrimi: „Nu mai sunt fata lui Petre Roman”. Reacţia fostului premier al României

Oana Roman a izbucnit în lacrimi, în emisiunea prezentată de Mihai Ghiţă, la Kanal D. Vedeta a vorbit despre relația aproape inexistentă pe care o are cu tatăl ei şi a mărturisit că de foarte mulți ani nu se mai consideră fiica lui Petre Roman.

20 sept. 2021, 17:11
Oana Roman a izbucnit în lacrimi: „Nu mai sunt fata lui Petre Roman”. Reacţia fostului premier al României
Oana Roman a izbucnit în lacrimi

Oana Roman a izbucnit în lacrimi. A încercat să aibă o relație apropiată de tatăl ei, însă fostul premier al României a dezamăgit-o de fiecare dată, potrivit spuselor vedetei, care s-a emoţionat când a venit vorba despre acest subiect.

Citeşte şi: Câte kilograme a slăbit Oana Roman: „Încă nu mă urc pe cântar, mai am 10 kilograme de dat jos și după aceea mă urc și pe cântar”

Oana Roman a izbucnit în lacrimi

De fiecare dată când vorbim, îi spun că vreau să ne vedem. Lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot eu face mai mult. Nu mai pot. Mi-e greu. Sunt singură.

Nu-mi lua bilet să vin acasă în toate vacanțele. Nu își permitea. Mă rog, așa mi-a spus. Știi ce mi-a spus? Nu mai poți? Înseamnă că nu ești în stare.

Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman. Nu am făcut compromisuri. M-au costat lucrurile astea. Puteam să fiu bogată”, a declarat Oana Roman.

Reacţia lui Petre Roman, după afirmaţiile Oanei

Reacția lui Petre Roman după ce fiica sa a făcut aceste declarații a surprins pe toată lumea. Fostul politician nici nu a vrut să audă ceea ce Oana a declarat și a zis că nu-l interesează. Petre Roman s-a arătat destul de deranjat atunci când jurnaliștii l-au sunat și i-au prezentat subiectul.

Nu mă interesează. Nu vreau să fac comentarii pe acest subiect”, a fost reacția tranșantă a lui Petre Roman, potrivit Fanatik.


loading...