Oana Roman a plecat de acasă. Decizie radicală a vedetei: „Am învățat să pun pauză”

Oana Roman nu trece printr-o perioadă tocmai fericită. Vedeta are probleme cu mama ei, internată la un azil de lângă capitală, iar relaţia cu Marius Elisei scârţie de mai multă vreme.

22 ian. 2023, 11:15
Oana Roman a plecat de acasă. Decizie radicală a vedetei: „Am învățat să pun pauză”
Oana Roman a plecat de acasă. Decizie radicală a vedetei: "Am învățat să pun pauză"

Oana Roman a plecat de acasă. Vedeta a luat o decizie radicală şi a plecat departe de casă, pentru a se relaxa. Este singură şi nici măcar pe fiica ei, Isabela, nu a luat-o cu ea!

Citeşte şi: Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Oana Roman dezvăluie cum se simte, de fapt, mama ei: „M-a epuizat foarte tare psihic”

„E week-end și e soare. Este week-end-ul în care îmi iau timp pentru mine și plec singura într-un loc pe care îl iubesc si unde două zile ma odihnesc, citesc, merg la spa și ma încarc cu putere și energie. Fac asta de câteva ori pe an și este un exercițiu foarte bun pentru corpul și sufletul meu. Am învățat să pun pauză o zi, două și să-mi ofer singură un răsfăț pe care îl merit. Tu ce faci pentru tine și doar pentru tine ca să îți schimbi starea și sa te simți bine?”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Citeşte şi: Cum arată în realitate Oana Roman, fără filtre și fără machiaj. „E provocarea de sfârșit de an” FOTO

Recent, Oana Roman nu a mai rezistat și și-a pus sufletul pe rețelele de socializare, după ce Marius Elisei a ales să plece de acasă. Aceasta a postat câteva forografii de la nuntă și amintiri alături de tatăl fetiței sale. Alături de aceste imagini, a scris și un mesaj emoționant: „10 ani într-un minut. Atât vreau să rămână. Amintirile astea”. Marius Elisei a postat o singură fotografie în care pare destul de trist, chiar dacă are un zâmbet în colțul gurii. „N-am ce să mai spun… Te pup!”.