Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Oana Roman dezvăluie cum se simte, de fapt, mama ei: „M-a epuizat foarte tare psihic”

Ajunsă la 83 de ani, Mioara Roman se confruntă cu probleme de sănătate dintre cele mai solicitante. Deşi, de ceva timp, se află într-un cămin pentru persoane vârstnice unde primeşte îngrijirile necesare pentru bolile cu care se confruntă, Mioara Roman este frecvent vizitată de fiica ei. Oana are grijă ca mama ei să nu ducă lipsă de nimic.

05 ian. 2023, 12:30
Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Oana Roman dezvăluie cum se simte, de fapt, mama ei: „M-a epuizat foarte tare psihic”

Starea de sănătate a Mioarei Roman nu a fost tocmai una optimă în anul care s-a încheiat, dar Oana mărturiseşte că mama ei a reuşit să depăşească ce a fost mai greu graţie ajutorului medicilor, dar mai ales graţie ajutorului divin. Şi nici prietenii nu i-au întors spatele atunci când a avut nevoie de ei.

Deși recunoaște că anul 2022 a fost unul extrem de dificil pentru ea, Oana Roman speră acum la un an mai bun. Vedeta a dezvăluit, într-un interviu recent, că au fost nenumărate momente în 2022 în care s-a simţit copleşită psihic.

Am trecut mama prin foarte multe momente grele și la limită. Chestia asta m-a epuizat foarte tare psihic. Toată lumea a fost lângă mine, dar astea sunt lucruri pe care doar eu am putut să le duc, din păcate. Dumnezeu a lucrat…am avut niște doctori fabuloși, care au tratat-o cu toate problemele pe care le-a avut pe rând impecabil. Oamenii de la centrul unde a stat până am dus-o la recuperare au salvat-o la propriu de două ori”, a spus Oana Roman, la Antena Stars, potrivit spynews.ro

Care este, de fapt, starea de sănătate a Mioarei Roman

În ceea ce privește starea de sănătate a mamei sale, Oana Roman spune că, în prezent, Mioara Roman se simte bine. Fosta profesoară de limbă arabă a traversat o perioadă foarte dificilă după operația la șold pe care a suferit-o în luna septembrie 2022. Intervenţa chirurgicală a avut loc după ce, în august, Mioara Roman s-a împiedicat și a căzut foarte rău.

Citeste si Oana Roman, mesaj dur pe Instagram. Ce a supărat-o de Crăciun: „O sa fiu eu Grinch și o să supăr pe mulți”

Oana Roman a fost avertizată, după operaţie, că există riscul ca mama ei să nu își mai revină. Însă Mioara a făcut kinetoterapie în fiecare zi şi, ambiţioasă din fire, a reușit să-şi revină spectaculos după operație. La rândul ei, Oana Roman are grijă ca mama sa să beneficieze de o recuperare într-un mod cât mai profesionist.

Mama este OK, este OK. A fost foarte greu după operația la șold. (…) S-a luptat efectiv să nu rămână la pat. Eu am făcut tot ce am putut ca să îi ofer posibilitatea să aibă această recuperare în modul cel mai profesionist. E foarte importantă kinetoterapia”, a mai spus vedeta.

Citeste si Oana Roman, Crăciun la azil alături de mama ei. Mioara Roman trece prin momente dramatice