Oana Roman a trecut peste iubirea pentru Marius Elisei! Vedeta a schimbat patul, iar viața ei s-a schimbat total

Oana Roman pare că s-a resemnat de divorțul de Marius Elisei, așa că vedeta a decis să își schimbe patul și să ia totul de la zero. Iată despre ce este vorba.

30 iun. 2023, 10:04
Oana Roman a trecut peste iubirea pentru Marius Elisei! Vedeta a schimbat patul, iar viața ei s-a schimbat total

Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație cât se poate de controversată, care a avut parte de multe suișuri și coborâșuri. Aceștia s-au căsătorit în anul 2014, în aceeași zi în care avea loc și botezul fiicei lor, Isabel. Căsnicia lor nu a fost extrem de lină, fiind presărată cu destul de probleme. Din această cauză, cei doi au decis să divorțeze.

Citește și: Oana Roman, atac devastator la adresa surorii sale, Catinca. Ori ştim unde e mama, ori nu ştim!”

După divorț, Oana Roman și fostul ei soț și-au spus cuvinte grele, iar între ei au fost aruncate multe jigniri. Totuși, timpul a mai reglat din probleme, iar în prezent cei doi se înțeleg mult mai bine. Acum, Oana a decis să dea total uitării ceea ce a fost între ea și Marius Elisei și a făcut curat în viața ei și la propriu și la figurat. Aceasta a aruncat patul conjugal și acum este pregătită să o ia de la zero.

Cu toate că între ei lucrurile nu mergeau prea bine, aceștia au făcut eforturi să își salveze mariajul de dragul Isabelei, însă orice încercare a fost inutilă, așa că în anul 2021 au decis că cel mai bine ar fi să divorțeze. La câteva luni distanță, aceștia au vrut să mai dea o șansă relației lor, așa că Elisei s-a mutat înapoi în vila din Tunari. Nici de această dată lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit, iar despărțirea a fost cu scandal.

Fiica lui Petre Roman nu mai vrea să piardă timpul degeaba, astfel că e decisă să șteargă toate urmele trecutului și să înceapă o viață nouă. Oana Roman le-a arătat fanilor din mediul online schimbările pe care le-a făcut în ultima perioadă. De la perdele, la canapeaua din living, și până la patul în care a dormit împreună cu Marius Elisei, Oana Roman a decis că e timpul să facă noi modificări în propria locuință, așa că a înlocuit piesele vechi de mobilă cu alte noi.

noul pat Oana Roman

Citește și: Scandal monstru între Catinca și Oana Roman: „E bolnavă, se face singură de râs. Nu plătește din banii ei azilul”