Scandal monstru între Catinca și Oana Roman: „E bolnavă, se face singură de râs. Nu plătește din banii ei azilul”

Scandal monstru între Catinca și Oana Roman. Cele două surori nu reușesc să se înțeleagă, iar motivul se pare că este chiar mama lor, care este internată într-un azil din Snagov, unde are parte de toate facilitățile. Fiica lui Petre Roman își acuză sora că nu vrea să o vadă pe Mioara și nici nu contribuie la îngrijirea ei.

22 iun. 2023, 08:36
Scandal monstru între Catinca și Oana Roman: „E bolnavă, se face singură de râs. Nu plătește din banii ei azilul”
Scandal monstru între Catinca și Oana Roman

Scandal monstru între Catinca și Oana Roman. Cea din urmă a susținut faptul că sora ei evită să-și viziteze mama la azil, deși Mioara Roman ar fi întrebat în repetate rânduri de ea. Vedeta nu poate trece peste aceste lucruri, motiv pentru care a decis să întrerupă definitiv legătura cu ea.

Pentru mine, Catinca e un subiect închis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei!”, a declarat Oana recent.

Citește și: Oana Roman, revoltată pe vedetele care își implică copiii în campaniile publicitare: „Mi se pare extrem de urât, foarte deplasat”

Scandal monstru între Catinca și Oana Roman

În acest sens, Catinca a intervenit și spune că pensia Mioarei Roman este suficient de mare pentru a acoperi toate acele costuri, iar Oana nu scoate bani din buzunar pentru a achita cheltuielile, așa cum pretinde ea.

E bolnavă, din păcate (n.r: psihic). Nu plătește din banii ei azilul, ci din pensia mamei. Pensia mamei plus pensia de handicap îi ajung. Nici măcar nu mă mai agit. Oana se face singură de râs. Și dacă ar fi fost adevărat că plătește ea azilul din banii ei, tot nu ar fi trebuit să se laude în gura mare.

Lucrurile astea se fac discret, dacă avea ceva cu mine, îmi spunea în privat. Dar, repet, nu plătește nimic pentru mama din banii ei. Eu nu am văzut niciun act, nu știu nimic, nici cum se numește azilul. Și nu pentru că nu aș fi vrut, ci pentru că nu am putut comunica.

Oana a uitat de perioada în care mama a avut o depresie, imediat după divorțul de Petre Roman. Sora mea pe atunci nu stătea foarte mult acasă, să-și aducă aminte cine a avut grijă de mama în acea perioadă, cine a stat lângă ea în cele mai negre zile‘, a spus Catinca, potrivit Cancan.ro.

Oana Roman vorbea recent despre azilul în care Mioara Roman își petrece fiecare zi din viață, iar costurile pot depăși suma de 2.000 de euro.

Ea a stat până în septembrie în oraș, unde prețurile sunt mai mici, prețurile într-un loc bun pornesc de la 3500 de lei pe lună, cazare, mâncare, asistentă, doctori, activități. După un an jumătate, ea a avut niște probleme și a trebuit să-i punem o proteză la șold, motiv pentru care a trebuit să o mutăm undeva unde să existe acest tip de recuperare.

Atunci am decis că mama trebuie să meargă la centrul din Snagov, este un loc de cinci stele, iar eu când merg acolo facem o grămadă de activități împreună. Catinca nu s-a dus până acum, dar nu vreau să discut despre asta. Eu i-am prelungit mamei viața, pentru că nu ai cum să-i oferi acasă toate aceste lucruri. E foarte scump aici, prețurile pornesc de la 2000 de euro în sus.”,  a dezvăluit Oana Roman, în cadrul podcastului realizat de Jorge.