Oana Roman a vorbit de divorţ, iar acum a plecat de acasă. Cu Marius!

Oana Roman are mari probleme în căsnicie şi chiar s-a vorbit de un posibil divorţ de Marius, dar a decis să mai dea o şansă mariajului. După ce săptămâna trecută şi-au spălat rufele prin emisiuni TV de cancan, acum cei doi au plecat ca doi "porumbei" într-o minivacanţă.

RomaniaTV.net
11 apr. 2016, 07:33

După ce a fost la un pas de divorţ şi a făcut declaraţii uimitoare despre relaţia cu soţul ei, Oana Roman a luat o decizie importantă. Fiica lui Petre Roman şi Marius Elisei au plecat împreună în Franţa. Cei doi vor să profite de ceva timp unul cu celălalt şi astfel să îşi rezolve problemele.

Oana a făcut publice pe Facebook mai multe imagini din Franţa, locul în care speră să îşi găsească liniştea. În una dintre imagini apare chiar Marius, zâmbitor şi relaxat.

„Am ajuns în locul pe care îl iubesc cel mai mult. Ne- au întâmpinat mandarinii şi lămâii. Încercăm să ne deconectăm şi să ne redescoperim. O săptămână doar pentru noi”, a fost mesajul Oanei de pe contul de socializare.

În urmă cu doar câteva zile, Oana Roman mărturisea că soţul ei a plecat de acasă, iar Marius confirma că au luat în calcul un divorţ. „Acum noi suntem separați. Suntem într-o zonă de refugiu ok… Poate lucrurile devin mai bune. Să nu ne grăbim pentru că în ultima perioadă situația noastră s-a mai schimbat. Acum simt și eu că relația noastră e de lungă durată. Când am cunoscut-o nu credeam că se va ajunge vreodată aici. Îmi e teamă de divorț, indiferent din partea cui vine. Momentan sunt fericit. Acum suntem într-o pauză. La ultima discuție aprinsă în care m-am hotărât să divorțez a existat și această variantă, a separării. Nu ameninț, dar cred că dacă și a treia oară vorbim despre divorț, o să divorțăm”, a spus el, într-o emisiune de la Kanal D.