Oana Roman, anunţ îngrijorător despre mama sa. Operaţie complicată pentru Mioara Roman: „Am nevoie de gândurile voastre! Doamne ajută!”

Mioara Roman are mari probleme de sănătate şi va suferi o intervenție chirurgicală complicată. Fosta soție a lui Petre Roman a fost internată în spital de patru ori doar în 2022!

07 sept. 2022, 13:18
Oana Roman, anunţ îngrijorător despre mama sa. Operaţie complicată pentru Mioara Roman: „Am nevoie de gândurile voastre! Doamne ajută!”
Oana Roman, anunţ îngrijorător despre mama sa. Operaţie complicată pentru Mioara Roman: "Am nevoie de gândurile voastre! Doamne ajută!"

Oana Roman, anunţ îngrijorător despre mama sa. Mioara Roman urma să fie operată, miercuri, la o săptămână după ce mama ei a fost internată din nou în spital. Oana Roman a anunțat că Mioara Roman va suferi o intervenție chirurgicală destul de complicată.

Mioara Roman a ajuns din nou pe patul de spital. Oana Roman, alături de mama sa: „Am nevoie de gândurile voastre bune”

Oana Roman s-a confesat fanilor de pe reţelele de socializare și a cerut sprijinul moral al acestora. Chiar dacă nu a dat prea multe detalii, Oana Roman este destul de afectată de situaţia mamei sale. „Mă duc la spital. Mama va suferi astăzi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Vă țin la curent! Doamne ajută!”, a transmis Oana Roman.

Mioara Roman a împlinit 82 de ani. Cum arată acum fosta soţie a lui Petre Roman: „Am sărbătorit-o acasă, în familie!” 

Cea mai recentă internare a Mioarei Roman a avut loc la în prima zi a lunii septembrie, la doar câteva săptămâni după precedenta, care venise în urma unei accidentări grave pe care a suferit-o în complexul de recuperare în care se află de mai mult timp. În ultima săptămână, Oana Roman s-a dedicat în totalitate mamei ei, dezvăluindu-le fanilor virtuali fiecare moment prin care a trecut.