Oana Roman, apariţie de senzaţie la botezul Anei Raisa, fetiţa Alinei Sorescu şi a lui Alexandru Ciucu

Oana Roman a făcut furori la botezul fetiţei Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu, unde a decis să poarte o ţinută deosebită ce îi pune în valoare noua siluetă. Vedeta, alături de soţul şi fiica sa s-au numărat printre invitaţii de seamă ai evenimentului.

RomaniaTV.net
19 sept. 2016, 14:20

Prezentă la botezul micuţei Anei Raisa, Oana Roman a uimit pe toată lumea cu noua sa schimbare de look. Vedeta de televiziune a ales să poarte la această petrecere o rochiţă de lungime medie, care îi punea în valoare bustul şi picioarele extrem de slabe. Totul a fost accesorizat cu o pereche de sandale roz şi cu culoarea puternică a părului.

„Participăm la un botez frumos! Alex și Alina să vă trăiscă sănătoasă Ana Raisa Ciucu!”, a scris Oana Roman alăturat fotografiei de pe contul de Facebook.

La scurt timp după publicarea fotografiei, fanii vedetei au răsplătit-o cu sute de like-uri şi zeci de comentarii. Printre acestea: „Îţi stă mai bine cu rochia mai scurtă”, „Te prinde bine, bravo”, „Arăți din ce în ce mai bine”.

Citeşte şi  Oana Roman a făcut anunţul. Isabela ar putea avea o surioară: „Am mai rămas însărcinată de două ori, dar am renunţat”