Oana Roman, atac devastator la adresa lui ÎPS Teodosie. „Nu sunt oameni, sunt nevertebrate, cea mai joasă specie!”

Oana Roman a reacţionat dur după declarația controversată a Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS teodosie. Acesta a declarat că femeile aflate în "perioada neputinței" nu pot lua anafură sau aghiasmă în perioada sărbătorii de Bobotează!

13 ian. 2022, 11:36
Oana Roman, atac devastator la adresa lui ÎPS Teodosie. „Nu sunt oameni, sunt nevertebrate, cea mai joasă specie!”
Oana Roman, atac dur la adresa lui ÎPS Teodosie, după declarația controversată

Oana Roman, atac devastator la adresa lui ÎPS Teodosie. Vedeta a respins categoric discursul Arhiepiscopului Tomisului, atacându-l destul de dur pe acesta!

Oana Roman, atac devastator la adresa lui ÎPS Teodosie

Arhiepiscopul Tomisului a ținut, recent, un discurs care a stârnit numeroase controverse, după ce a spus că femeile aflate în „perioada neputinței” nu pot lua anafură sau aghiasmă în perioada sărbătorii de Bobotează. ÎPS Teodosie a precizat că acest lucru le este permis abia după trei zile după ce trec de perioada lunii specifică femeilor. „În perioada neputinţei femeii nu poate lua nici Aghiasmă, nici anafură, nici măcar Aghiasmă Mică, darămite Aghiasmă Mare. Dar dacă are perioada în timpul sărbătorii Bobotezei, coincide cu cele opt zile, ea nu poate lua Aghiasmă. Trebuie să compensăm, Dumnezeu întotdeauna compensează, se ia trei zile după această perioadă”, a spus ÎPS Teodosie în cadrul unei emisiuni TV.

Scene incredibile în Ajun de Bobotează, la Constanţa. ÎPS Teodosie s-a urcat pe cisterne pentru a sfinţi apele

Oana Roman a răbufnit pe Instagram, acolo unde și-a spus părerea despre declaraţia dată de Arhiepiscopul Tomisului. „Am văzut aberațiile pe care le debitează nu știu ce episcop de pe la Constanța, nu știu ce titlu, funcție are! Acest personaj are un discurs de Epoca Primitivă, mai jos decât Evul Mediu. Eu acestor oameni le spun niște forme de viață. Pentru că-s niște forme de viață, practic, ei nu sunt oameni. Le mai spun și nevertebrate, pentru că eu cred că cea mai joasă specie sunt nevertebratele”, a scris Oana Roman.