Oana Roman copleșită de durere după moartea lui Ion Dichiseanu. „Unii oameni mie mi se par nemuritori”

Oana Roman a fost profund afectată de moartea lui Ion Dichiseanu și a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

21 mai 2021, 17:45
Oana Roman copleșită de durere după moartea lui Ion Dichiseanu. „Unii oameni mie mi se par nemuritori”

Oana Roman a fost profund afectată de moartea maestrului Ion Dichiseanu, iar vedeta nu s-a putut abține să nu-și exprime durerea pe rețelele de socializare. Fiica lui Petre Roman a postat pe contul ei personal de Instagram un mesaj sfâșietor, în care declară că pentru ea, acest mare actor al României rămâne de-a pururi viu în sufletul ei.

„Unii oameni mie mi se par nemuritori. Ion Dichiseanu este unul dintre ei. Azi a plecat, dar rămâne în atât de multe feluri! Drum bun, maestre!”, a scris Oana Roman la InstaStory, relatează Spynews.

Ion Dichiseanu a devenit popular publicului român nu numai datorită carierei de actor în roluri memorabile pe scenele teatrelor din România, dar și pentru aparițiile sale filme de marcă din cinematografia românească. În pelicula „Toate pânzele sus”, Ion Dichiseanu a intrat în pielea personajului Pierre Vaillant, un căpitan de navă francez.

Oana Roman nu este singura care a fost afectată de moartea lui Ion Dichiseanu

Trecerea în neființă a iubitului actor Ion Dichiseanu a îndurerat o țară întreagă, inclusiv vedetele care și-au manifestat regretul față de trecerea în neființă a maestrului. Printre personalitățile care i-au adus un ultim omagiu talentatului actor s-au numărat Florin Piersic sau Fuego.

Maestrul avea în tinerețe reputația unui bărbat foarte carismatic căruia femeile nu-i puteau rezista, iar actorul era mereu cu zâmbetul pe buze în fața publicului. Cu toate acestea, Ion Dichiseanu ascundea niște drame teribile. Acesta a pierdut de-a lungul vieții două ființe dragi, pe mama și pe sora lui mai mare, cea care-l crescuse după moartea părintelui său. Tot el a fost cel care a găsit-o pe sora lui, fără suflare în camera ei.

„Eram cu cafeluţa să i-o aduc la pat. Atunci am văzut că nu mai mişcă. Ea a avut grijă de mine de când a murit mama. Eram copil atunci. Am crescut în braţele ei. Ea ma spăla, mă îngrijea, îmi dădea de mânacare”, a declarat actorul acum ceva vreme.