Oana şi Catinca Roman, ASPRU criticate pentru ţinutele de la cununie. „Arată ca o reclamă proastă”

Oana Roman s-a căsătorit civil cu iubitul său, Marius Elisei, însă bucuria acestui important moment din viaţa celor doi a fost umbrit de criticile primite de fiica fostului premier Petre Roman pentru ţinuta aleasă pentru acest eveniment.

RomaniaTV.net
17 ian. 2014, 10:10
Oana şi Catinca Roman, ASPRU criticate pentru ţinutele de la cununie. „Arată ca o reclamă proastă”

La cununia civilă cu Marius Elisei, Oana Roman a purtat o rochie babydoll roz, semnată Răzvan Ciobanu şi o pereche de balerini imprimaţi cu un cap de leu. Alegerile ei au fost cel puţin neinspirate, potrivit specialiştilor.

Fashion-editorul Iulia Albu a criticat-o pe Oana Roman, însă nu a slăbit-o nici pe sora acesteia, Catinca Roman, a cărei apariţie la Casa de Căsătorii a Sectorului 2 a fost catalogată drept „o reclamă proastă la un salon de lipit unghii din Ferentari”.

„Nu îmi place nici rochia, nici felul în care vine pe Oana… Îmi place faptul că şi-a acoperit mâinile, îmi place faptul că a ales un designer român şi îmi place că nu a purtat tocuri, având în vedere că este gravidă în luna a opta. Chiar dacă nu îmi plac nici cerceii, nici coafura, îi dau nota 7”, a spus, cu oarecare blândeţe, Iulia Albu, la Kanal D.

Sora Oanei Roman nu a scăpat însă la fel de „ieftin”: „Arată ca o reclamă proastă la un salon de lipit unghii din Ferentari. Nu îmi este foarte clar cum această Catinca Roman are studii de modă, că nu reiese cu nimic din ceea ce face”.

Răzvan Ciobanu dă explicaţii privind rochia Oanei Roman

După ce a ascultat toate criticile din ultimele zile privind alegerile făcute atunci când a creat rochia de cununie a Oanei Roman, designerul Răzvan Ciobanu a considerat că este momentul să dea replica. „De ce sunt un designer special: pentru ca am capacitatea de a vedea dincolo de o „imagine”, pentru ca sunt atent la detalii si pentru ca imi place sa desenez rochii pentru femei. Oricum ar arata ambalajul, caut sa descopar „interiorul”. Sigur ca Oana nu se incadreaza in tiparul „frumusetii” contemporane. Dar eu stiu ca este feminina, romantica si fragila. Sa ma ierte ca dezvalui lucrurile frumoase pe care putini la observa. De ce roz? pentru ca era o zi speciala, petru ca roz-ul este „devalorizat” datorita unor conceptii cu iz de prejudecati. De ce detaliile din catifea ? Pentru ca are un chip frumos si am vrut sa il pun in valoare, astfel i-am incadrat fata. De ce nedecoltata ? Pentru ca era un moment romantic si nu mi-as fi dorit sa vada peste ani cum la cununie a fost cu bustul la vedere. De ce lungimea sub genunchi ? Aici am speculat partea cea mai frumoasa a picioarelor. Are gambe si glezne fine. Astfel am gasit solutia sa „opresc” lungimea sub genunchi. De ce maneca larga ? Pentru ca este preluata din zona asiatica si arata senzual (pentru cei care stiu povestea chimonourilor)… De ce balerinii kenzo ? Pentru ca aveam nevoie de un „touch” fashion. De ce acei cercei? Pentru ca ii faceau ochii sa traluceasca si mai mult. De ce larga ? Pentru ca este insarcinata si confortul era important… De ce tiv dublu din catifea? Ca rochia sa nu se ridice mai mult decat ne doream si sa nici nu repetam scena cu Marylin Monroe… Si da, m-am bucurat ca Oana Roman a avut incredere totala in mine. Alte intrebari ?! As putea scrie de 10 ori mai mult despre cum am gandit si de unde am pornit cu inspiratia pentru rochia ei de cununie. Un fapt il stiu cu siguranta, EU stiu sa fac rochii pentru femeia din fata mea, nu pentru cea care pozeza pe coperta revistei Vogue”, a scris Răzvan Ciobanu pe Facebook.