Oana Roman, cu lacrimi în ochi, dă de pământ cu influencerii ipocriți: „Eu sunt în liga în care voi ați vrut să ajungeți și nu veți reuși niciodată

Oana Roman a lansat o tiradă pe Instagram în care a vorbit despre atitudinea ipocrită a influencerilor care o vorbesc pe la spate cu fiecare ocazie, deși în public ei militează împotriva bullying-ului.

18 oct. 2021, 16:37
Oana Roman, cu lacrimi în ochi, dă de pământ cu influencerii ipocriți: „Eu sunt în liga în care voi ați vrut să ajungeți și nu veți reuși niciodată

Oana Roman, fiica fostului prim-ministru al României, este cunoscută ca fiind o persoană extrem de sinceră și care nu se teme niciodată să spună lucrurilor pe nume.

Vedeta și-a făcut un nume în lumea showbiz-ului și indiferent de acțiunilr sale, Oana a fost dintotdeaun un om asumat.

În ultima postare de e rețelele de socializare, Oana Roman a demontat vedetele de carton din lumea Instragram-ului și cu lacrimi în ochi a pornit un atac dur la adresa influencerilor din România.

Oana Roman vocală și dezinhibată, ca de obicei, a răbufnit împotriva influencerilor care au ironizat-o dintotdeauna din cauza siluetei și a altor aspecte din viața ei.

Vedeta consideră că a râzbit în ciuda tuturor obstacolelor, iar la momentul de față se consideră un om împlinit și demn de respect.

”Eu sunt Oana Roman, o ciudățenie pentru ei. Una care nu face parte din lumea lor, a influencerilor curați și minunați, eu sunt aia grasă, penibilă și prost îmbrăcată, de care se face mișto de 30 de ani și noi ne amuzăm în tăcere, dar altfel luptăm vajnic și ipocrit împotriva bullyingului. Unii au și uitat că ne-am întâlnit, că am lucrat vreodată împreună, se feresc să spună asta, ca și cum e penibil și rușinos să spună că au lucrat cu Oana Roman. Ei sunt altă ligă, da. Numai că eu sunt în liga în care voi ați vrut să ajungeți și nu veți reuși niciodată. Luați de la mine exemplu dacă vreți asumare și capul sus și susținere, ca să rămâi în picioare demn 30 de ani, în care ai fost călcat în picioare de absolut toată lumea. Doar eu, aia care nu e ca voi, a avut curaj să spună lucruri. Dintotdeauna. De când eu eram deja cineva… și voi nu prea. O să vă supărați, o să mă urâți și mai tare, o să mă boicotați și mai mult. Dar măcar zic ce simt. Așa că mai ușor cu ipocrizia asta minunată. A fi influencer nu înseamnă doar să vinzi haine și să spui ce viață faină ai tu. Să fii influencer adevărat înseamnă să-ți asumi și când e bine și când nu e. Când ești influencer șmecher îți asumi hate-ul. Eu mi-l asum de 30 de ani, când o să aveți voi 30 de ani de hate, mai discutăm. Mă deranjează ipocrizia asta crasă!”, a spus Oana Roman pe Instagram, nervoasă, cu vocea tremurândă și lacrimi în ochi, potrivit SpyNews.ro.


loading...