Oana Roman, mărturisiri despre prietenia de zeci de ani cu cel mai controversat și râvnit bărbat din showbiz: „Unic și irepetabil, un etalon de vedetă în România”

Oana Roman a vorbit pentru prima dată despre bărbatul celebru care a impresionat-o pe când ea avea doar 14 ani și care în timp a devenit cel mai bun prieten al fiicei fostului premier.

30 sept. 2021, 23:39

Oana Roman este cunoscută pentru faptul că a socializat dintoteauna în cercuri selecte, iar fiica fostului premier al României a povestit pentru prima dată despre cum l-a întâlnit pe unul dintre cei mai buni prieteni ai ei, Cătălin Botezatu.

Cei doi sunt prieteni de 30 de ani, iar Oana Roman a povestit că s-au cunoscut la Festivalul Mamaia, pe când ea avea doar 14 ani și a fost imediat fascinată de Cătălin Botezatu, care se afla acolo pentru o prezentare de modă.

”Pot să povestesc multe pentru că ne știm de 30 și ceva de ani, dar am să vă spun când l-am văzut prima oară pe Cătălin. Este o poveste foarte interesantă. Aveam 14 ani, eram la Festivalul de la Mamaia, în sală, într-o zi de repetiții și Cătălin, pe vremea aceea, era manechin la doamna Dumitrescu și avea o prezentare. Și stăteam eu cuminte în sală și a început prezentarea și a coborât Cătălin îmbrăcat într-un costum foarte frumos. La 14 ani ai mei, mi s-a părut cel mai frumos bărbat din lume. M-a impresionat profund, pentru o adolescentă de 14 ani, vă dați seama, un bărbat atât de frumos și elegant și care mergea și se prezenta atât de frumos”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Între cei doi s-a legat în scurt timp o frumoasă prietenie, iar Oana Roman îl consideră una dintre puținele vedete autentice din România.

”Între timp, am devenit prieteni și mă mândresc că este prietenul meu. Aș putea povesti un an despre el. Este unic și irepetabil și cred că dacă există un etalon de vedetă în România… e Cătălin Botezatu”, a mai adăugat vedeta în fața fanilor ei.

Oana Roman a izbucnit în lacrimi: „Nu mai sunt fata lui Petre Roman”. Reacţia fostului premier al României

Oana Roman

a izbucnit în lacrimi. A încercat să aibă o relație apropiată de tatăl ei, însă fostul premier al României a dezamăgit-o de fiecare dată, potrivit spuselor vedetei, care s-a emoţionat când a venit vorba despre acest subiect.

„De fiecare dată când vorbim, îi spun că vreau să ne vedem. Lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot eu face mai mult. Nu mai pot. Mi-e greu. Sunt singură.

Nu-mi lua bilet să vin acasă în toate vacanțele. Nu își permitea. Mă rog, așa mi-a spus. Știi ce mi-a spus? Nu mai poți? Înseamnă că nu ești în stare.

Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman. Nu am făcut compromisuri. M-au costat lucrurile astea. Puteam să fiu bogată”, a declarat Oana Roman.

Reacţia lui Petre Roman, după afirmaţiile Oanei

Reacția lui Petre Roman după ce fiica sa a făcut aceste declarații a surprins pe toată lumea. Fostul politician nici nu a vrut să audă ceea ce Oana a declarat și a zis că nu-l interesează. Petre Roman s-a arătat destul de deranjat atunci când jurnaliștii l-au sunat și i-au prezentat subiectul.

„Nu mă interesează. Nu vreau să fac comentarii pe acest subiect”, a fost reacția tranșantă a lui Petre Roman, potrivit Fanatik.