Oana Roman demască lumea influencerilor din România: „Dacă nu te încadrezi în acest trend, nu ai acces!”

Oana Roman demască lumea influencerilor din România. Vedeta susține că în spatele zâmbetelor oamenilor de pe Instagram și TikTok este, de fapt, o mare falsitate.

12 mai 2023, 16:43
Oana Roman demască lumea influencerilor din România: „Dacă nu te încadrezi în acest trend, nu ai acces!”
Motivul pentru care Oana Roman vinde vila din Tunari

Oana Roman intervine în scandalul influencerițelor, implicate în incidentul de la lansarea unei linii haine. Vedeta a explicat că deși este client fidel al brandului, a fost exclus de la eveniment. Ea a suferat că selecția participanților se bazează mai degrabă pe „cumetrii”, respectiv preferințe personale.

Scandalul a început după ce Miruna Calea a acuzat-o pe Gabriela Atanasov că a refuzat să facă o poză cu ea. Astfel, Oana Roman a ținut să ia atitudine.

„Se ceartă ca țațele pentru locurile de pozat, pentru că acesta este nivelul României, iar apoi ne întrebăm de ce lucrurile nu merg? Nu mergem înainte pentru că influencerii funcționează în mare parte pe sistemul românesc, pe baza de interese și găști.

Doar cei care fac parte din această gășcuță sunt promovați și implicați în campanii de către agenții. Uite-i, cât de tari sunt ei, și dacă nu te încadrezi în acest trend, practic nu ai acces la agenții sau la campanii.

Nu contează dacă ești relevant pentru brand sau campanie, dacă folosești produsele lor de mult timp sau nu. Important este să faci parte dintr-o gașcă. Doamnele din agenții fac aceste alegeri doar pe interese personale și pot primi oricât de mult hate”, a declarat Oana Roman pe InstaStory.

 

Oana Roman plăteşte o avere pentru a-şi ţine mama la azilul de lux

 

Oana Roman plăteşte o avere pentru a-şi ţine mama la azil. Vedeta a explicat de ce a preferat să o interneze pe mama sa într-un centru de recuperare.

„A fost cea mai bună decizie pe care puteam să o fac pentru ea din două motive: să-i prelungesc viața și să-i prelungesc viața în demnitate. Din păcate, aceste degenerări cognitive sunt foarte rapide, ele avansează foarte rapid, iar știința încă nu a descoperit nicio modalitate de a le ține în loc sau de a le da înapoi. Lucrurile au evoluat rapid, din păcate”, a declarat Oana Roman, în podcast-ul lui Jorge.