Oana Roman plăteşte o avere pentru a-şi ţine mama la azil. „Costă foarte mult, din păcate”

Oana Roman a oferit alte detalii despre mama sa, care nu se află într-o stare tocmai bună. Vedeta a dezvăluit de ce a internat-o pe Mioara Roman la azil şi ce costuri presupune acest lucru.

12 apr. 2023, 19:03
Oana Roman plăteşte o avere pentru a-şi ţine mama la azil. „Costă foarte mult, din păcate”

Oana Roman plăteşte o avere pentru a-şi ţine mama la azil. Vedeta a explicat de ce a preferat să o interneze pe mama sa într-un centru de recuperare. „A fost cea mai bună decizie pe care puteam să o fac pentru ea din două motive: să-i prelungesc viața și să-i prelungesc viața în demnitate. Din păcate, aceste degenerări cognitive sunt foarte rapide, ele avansează foarte rapid, iar știința încă nu a descoperit nicio modalitate de a le ține în loc sau de a le da înapoi. Lucrurile au evoluat rapid, din păcate”, a spus Oana Roman în podcast-ul lui Jorge.

Citeşte şi: Oana Roman discurs emoționant despre sentimentele pe care le are pentru Marius Elisei: „O să-l iubesc toată viața!”

Vedeta a dezvăluit că achită lunar o sumă imensă la centrul de recuperare. „Costă foarte mult, din păcate. Ea a stat într-un centru până în septembrie, care este foarte ok, unde prețurile sunt mai mici. Prețurile într-un loc bun pornesc de la 3.500- 4.000 de lei pe lună, care au totul inclus. Vorbim de cazare, mâncare, asistentă, infirmieră, doctori, activități etc”, a declarat Oana Roman.

Citeşte şi: Oana Roman nu vrea să o ierte pe sora ei, Catinca: „Am tăcut din respect pentru mama și pentru sănătatea ei”

Din păcate, Mioara >Roman se confruntă cu mari probleme de sănătate. „Dacă ea acum doi ani, un an și jumătate era bine, acum nu mai este același lucru. Prima oară am fost cu ea acum un an și opt luni într-un centru ca să o evaluăm. Am mai adus-o acasă, nu a fost bine, așa că am luat decizia, după ce am discutat cu toți doctorii, cu psihiatrii, cu toată lumea, împreună cu ei am decis că varianta cea mai bună ca această degenerare să fie ținută sub control și pentru ca ea să nu se degradeze prea repede e să stea într-un loc în care să primească toate îngrijirile de care are nevoie în timp real”, a mai spus Oana Roman.