Oana Roman discurs emoționant despre sentimentele pe care le are pentru Marius Elisei: „O să-l iubesc toată viața!”

Mai multe luni s-au scurs de la despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei. Deși ruptura a fost una cât se poate de furtunoasă, Oana a reușit să ajungă la sentimente mai bune. Iată ce declarații a făcut fiica fostului premier.

11 apr. 2023, 17:37
Oana Roman discurs emoționant despre sentimentele pe care le are pentru Marius Elisei: „O să-l iubesc toată viața!”

Începutul anului a venit cu o bombă în showbiz-ul românesc. Oana Roman și Marius Elisei anunțau că relația dintre ei s-a încheiat. Din păcate, această despărțire a fost una extrem de furtunoasă, iar cei doi și-au aruncat cuvinte grele și nenumărate jigniri. În ciuda faptului că lucrurile spuse de cei doi au fost extrem de dureroase, la doar trei luni de la despărțire, fiica fostului premier și-a deschis inima și a dezvăluit ce simte cu adevărat pentru Marius Elisei.

Citește și: Drama care le-a dat toată viața peste cap surorilor Odagiu. Ana și Monica au ajuns pe culmile succesului datorită lui: „Toată răbdarea, toleranța, așezarea parcă mi le-a lăsat mie”

Cei doi au trăit împreună timp de 10 ani, însă aceștia au fost profund marcați de momente de suferință. Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, însă la un moment dat au ajuns la concluzia că ar trebui să încerce să își mai dea o șansă, în special, pentru a putea fi amândoi alături de copilul lor. Lucrurile nu au funcționat nici de această dată, așa că Oana Roman a incheiat definitiv căsnicia.

Despărțirea a fost urmată de un val de declarații din partea amândorura. Cei doi si-au aruncat cuvinte grele și jigniri uriașe. Oana Roman declara că Marius Elisei a abandonat-o, lăsând-o să se descurce singură cu toate lucrurile și că nu le-a ajutat nici pe ea, nici pe Isa.

Pe de altă parte Marius Elisei a umilit-o cu cele mai dure replici:

„Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și vei vedea că o să ieși în pierdere. (…) Ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, a declarat Marius Elisei în spațiul online, citat de okmagazine.ro.

Acum, timpul s-a mai scurs, furia a mai trecut și ea, lăsând loc pentru sentimente mai bune. Oana Roman a fost recent invitată în podcast-ul lui Jorge, unde aceasta a pus în discuție sentimentele ei. Aceasta și-a deschis inima și a făcut o afirmație care a lăsat pe toată lumea mască.

„O să-l iubesc toată viața!”, a declarat aceasta, oferind, ulterior, mai multe explicații.

„Pentru că este tatăl copilului meu. Și am să-l iubesc și am să-l respect toată viața. Îl iubesc în sensul în care am trăit 10 ani împreună. Nu pot să-l urăsc sub nicio formă. Am trăit 10 ani împreună. Avem un copil împreună. Eu am niște sentimente frumoase față de el. Pentru că eu așa consider că e normal”, a spus Oana Roman.

Ce a decis Oana Roman

Oana Roman a mai adăugat că a ajuns la o concluzie extrem de importantă și anume că, deși nu mai formează o familie, trebuie să rămână o echipă pentru Isa, fiica lor.

„La mine ies dragonii, dar și de la el. Eu sper să reușim, totuși, să avem o relație cât se poate de civilizată, pentru acest copil, care merită tot ce e mai bun pe lumea asta. Pentru că este un copil absolut senzațional. Și este lucrul pe care eu i-l spun tot timpul, ‘Hai să vorbim civilizat, să ne înțelegem, să petreci timp cu ea, să putem să petrecem timp chiar amândoi cu ea din când în când, ca să nu simtă o ruptură atât de rea’.

Asta nu înseamnă că noi doi mai suntem un cuplu. Asta nu înseamnă că noi doi mai trăim împreună. Ăsta este un lucru care nu se va mai întâmpla, fără îndoială. Dar nici nu putem să ne batem în vorbe așa, la infinit. Iar eu am și spus. Eu acuzații prea mari nu am făcut. Am zis că era foarte gelos și trebuit să pun punct mai ales din cauza asta”, a relatat Oana Roman.

Micuța celor doi a fost cât se poate de vehementă cu privire la un anumit aspect. Aceasta a cerut să meargă la psiholog, astfel încât să poată procesa schimbările care se întâmplă în viața ei în urma divorțului.

„Merge la psiholog și ea a cerut să meargă la psiholog. Eu am mai avut niște tentative și când s-a produs prima ruptură. Și am dus-o la o fată care este foarte deșteaptă. Și eu atunci am luat-o și i-am spus, ‘Mergem la cineva cu care o să faci puțin de dezvoltare personală’. Pentru că ea a făcut asta și la grădiniță și la after și la școală și știe ce înseamnă. Și i-a plăcut foarte mult de ea. Ea a venit la mine și mi-a zis, ‘Mami, nu mai merg și eu la Ana? Că vreau să merg’”, a afirmat Oana Roman.

Citește și: Doina Teodoru a anulat Paștele! Postarea actriței a inflamat spiritele în rândurile credincioșilor