Oana Roman face declaraţii despre nuntă. Vezi ce meniu se pregăteşte pentru invitaţi şi cine îi va crea rochia

Oana Roman şi tatăl fetiţei ei, Marius, se îndreaptă cu paşi repezi de momentul în care-şi vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu. Fiica fostului premier Petre Roman susţine că odată cu nunta va avea loc şi creştinarea micuţei Isabela.

RomaniaTV.net
24 mart. 2014, 17:03
Oana Roman face declaraţii despre nuntă. Vezi ce meniu se pregăteşte pentru invitaţi şi cine îi va crea rochia

„Va fi şi botez şi nuntă. Evenimentul va avea loc la Palatul Ştirbei. Eu stimez undeva la 400-450 de persoane, dar încă nu am finalizat lista. Va fi un meniu mai special. Nu o să fie un mediu tradiţional românesc. Costumul lui Marius îl va face Alexandru Ciucu, iar rochia mea şi a Isabelei vor fi făcute de sora mea. Nu ştiu detalii despre cum va arăta rochia”, a declarat Oana Roman, potrivit click.ro.

Oana Roman caută verighete pentru nuntă! Proaspăta mămică a fost, duminică, cu soţul să-şi caute verighete, pentru cununia pe care o vor avea peste câteva luni. Oana a cerut sfaturi de la cântăreaţa Diana Bişinicu.

„Gata începem treaba. Ne-am uitat aşa puţin. Nu am ales încă final final. Ne uităm, discutăm. Mie îmi plac astea simple, nu cu modele. Încă nu ne-am hotărât”, a spus Oana Roman.

Cântăreaţa Diana Bişinicu i-a recomandat un model cu diamante, care ajunge şi la 2.000 de euro.

„Oana este o persoană clasică şi îi plac verighetele clasice, dar totodată i-am recomandat o verighetă care are un diamant de 10 puncte”, a spus Diana Bişinicu.

La doar o lună după naştere, Oana s-a obişnuit cu statutul de mamică.

Citeşte şi: Oana Roman a STRĂLUCIT la externarea din spital. Uite ce mămică împlinită este FOTO

„M-am obişnuit chiar foarte bine (cu statutul de mămică n.r.), e totul super, chiar super. Am noroc că am un copil cuminte şi bun, nu prea face scandal, ne lasă să şi dormim”, a adăugat Oana Roman.

Oana Roman va face cununia religioasă în aceeaşi zi cu botezul copilului, pe 15 iunie.

Citeşte şi Oana Roman trece printr-o perioadă DIFICILĂ după naştere. Află ce problemă are vedeta