Oana Roman, gest rușinos pe stradă! Vedeta îi critică pe alții, dar ea face fix la fel

Oana Roman a atras atenția, zilele trecute, cu un gest care nu-i face deloc cinste. Vedeta a fost surprinsă făcând asta chiar pe stradă, ziua în amiaza mare.

23 apr. 2022, 12:21
Oana Roman, gest rușinos pe stradă! Vedeta îi critică pe alții, dar ea face fix la fel

Oana Roman este una dintre cele mai manierate vedete din showbiz. Are un comportament ireproșabil și, de fiecare dată, încearcă să-și arate cei 7 ani de acasă. De data asta, însă, trebuie să recunoaștem că i-a cam dat cu virgulă.

Vedeta a fost surprinsă pe stradă, ziua în amiaza mare, de paparazzii Click! în timp ce arunca guma din gură pe jos. Înainte de a intra în cabinetul medicului stomatolog, vedeta nu a mai avut răbdare să caute un coș de gunoi pentru a arunca guma, ci a ”trântit-o” fix pe stradă.

Acum na, nu o punem la zid, nu a făcut un păcat capital, dar ne uimește doar pentru simplu gest că ea îi ceartă și îi atenționează mereu pe criticii ei din online, iar acum a cam comis-0.

Dar, Oana, să știi că te ”iertăm” pentru că este Sâmbăta Mare și pentru că știm că ești fată bună. Îți urăm și Sărbători frumoase!

Rețeta succesului Oanei Roman. Cum a reușit să dea jos muuulte kilograme

”Eu nu pot merge la sala, pentru ca din cauza operatiilor pe care le-am avut dupa ce am nascut si complicatiilor pe care le-am avut, din pacate nu am voie. Si atunci a trebuit sa gasesc alte metode, iar aceste proceduri de remodelare corporala pe mine m-au ajutat foarte mult. Ele ajuta foarte mult, daca le faci cum trebuie si cat trebuie.Si atunci am inceput sa-mi fac proceduri, de scadere in centimetri, cu masaje, cu crema anticelulitica. Dupa care am inceput si dieta. Tin un post intermitent, adica nu mananc cate 16 ore si mananc doar intr-un interval de 8 ore pe zi, ceea ce inseamna ca nu mananc mic dejun, dar eu oricum nu mancam mic dejun nici inainte, deci nu a fost ceva megacomplicat pentru mine.In perioada aceea in care nu mananc beau un ceai care ma ajuta foarte mult sa nu am pofta de mancare si sa am si energie si mananc prima masa in jur de 12-13, uneori si mai tarziu, ca uit sa mananc. Si atunci procedurile combinate cu  dieta si cu ceaiul, m-au ajutat foarte mult. La mine a fost un proces care a durat peste un an si jumatate. Multa lume m-a acuzat ca mi-am facut operatie de micsorare de stomac si nu am vrut sa spun. Daca mi-as fi facut operatie, as fi slabit in trei luni, la mine a durat un an si ceva si inca mai am de slabit, vreo 10 kilograme minimum”

, a spus Oana Roman pentru Prima TV.