Oana Roman, împăcare surpriză cu tatăl ei. Ce a spus despre Petre Roman după ce l-a umilit public FOTO

Oana Roman a trecut peste scandalul recent, petrecut de ziua fiicei ei. Atunci, vedeta a vorbit în termeni deloc pozitivi despre tatăl ei, care a lipsit de la aniversare. Mai mult, petre Roman a fost desfiinţat de fiica sa!

06 apr. 2021, 14:54
Oana Roman, împăcare surpriză cu tatăl ei. Ce a spus despre Petre Roman după ce l-a umilit public FOTO

Oana Roman, împăcare surpriză cu tatăl ei. Vedeta l-a pus la zid pe Petre Roman pentru că nu a venit la ziua nepoatei lui, Isabela, iar acum a postat acum pe Instagram o fotografia emoționantă, cu reuniunea de familie.

Oana Roman, împăcare surpriză cu tatăl ei

În imagine apare și Isabela, fetița pe care Oana Roman o are cu fostul ei soț, Marius Elisei, astfel că acesta pare să fie și motivul împăcării. „Azi ne-am întâlnit cu tata. Arată fabulos. Isa a fost tare încântată”, este mesajul postat de Oana Roman, alături de imaginea apărută pe Instagram.

Oana Roman nu poate trece peste relația cu Marius Elisei. Vedeta încă îi păstrează hainele: ”Parcă totul e suspendat în timp”

Oana Roman, cuvinte grele la adresa tatălui ei

De ziua de naștere a fetiței ei, Oana Roman a fost extrem de supărată deoarece Petre Roman a decis să nu meargă la petrecere. „De când am venit din vacanță am trecut printr-un carusel de emoții. Am semnat actele de divorț, după care s-a îmbolnăvit cățelul, apoi mama, care are iar probleme de sănătate. La ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră. Și când nu au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi stă în caracter să-i sun și să-i întreb: de ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer? Inclusiv din familie, de fapt bunicii ei nu au fost lângă ea nici unul! În afară de mama pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, niciun bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul ăsta, nimeni. Ok, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiică bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are? Cum îi explici unui copil că niciun bunic nu a simțit să îi dea un mesaj de ziua ei, să îi spună „La mulți ani!”? Nimeni, anul ăsta, nimeni!”, a izbucnit Oana Roman.