Oana Roman, în braţele fostului soţ. Mesajul postat: „Este atât de frumoasă”

Oana Roman apare din nou în braţele fostului soţ. Vedeta a postat o fotografie care i-a luat prin surprindere pe internauți și a creat o adevărată controversă. Oana și Marius apar îmbrățișați, iar la descriere a notat un mesaj emoţionant.

17 iun. 2021, 23:40
Oana Roman, în braţele fostului soţ. Mesajul postat: „Este atât de frumoasă”
Oana Roman, în braţele fostului soţ

Oana Roman, în braţele fostului soţ. „Poza asta a făcut-o Isa și a insistat sa stăm fix așa. Am postat-o cum a făcut o ea cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editată deloc, dar este autentică precum iubirea cu care ea a făcut-o„.

Citeşte şi: Oana Roman, anunţ trist despre mama sa. Momente teribile pentru Mioara Roman

Poza asta a făcut o Isa acum câteva săptămâni. Ea a insistat sa stăm fix așa. Este o poza neclara pt ca nu este deloc…

Posted by Oana Roman on Thursday, June 17, 2021

În urmă cu aproximativ două săptămâni, invitat în platoul unei emisiuni, Marius Elisei, recunoștea că sentimentele pe care i le poartă acesteia sunt la fel de puternice.

Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită).

Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-ar întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, declara Marius Elisei.

Oana Roman apare din nou în braţele fostului soţ

Când s-a pus problema de a merge în Egipt alături de Oana Roman și de fiica lui, Marius Elisei a refuzat vacanța. La acea vreme, Oana Roman spunea că e posibil ca în viața fostului ei soț să fi apărut o altă femeie.

Fiica fostului premier Petre Roman crede că acesta ar fi putut să fie motivul pentru care fostul ei soţ a refuzat să fie alături de fiica sa în Egipt.

Marius Elisei a negat acuzaţiile, spunând că nu are nu are o iubită în momentul de față și mai mult de atât, nici că ar fi gravidă.

„Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Ș

i 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.