Oana Roman, în lacrimi după ce a fost în vizită la mama sa: „Am trăit o minune…”. Noi detalii despre starea de sănătate a Miorei Roman

Oana Roman trece prin momente dificile după ce mama ei a fost internată în spital săptămâna trecută, din cauza problemelor de sănătate. Mioara Roman a căzut și s-a lovit destul de tare în zona feței. La aproape o săptămână de la accident, Oana Roman a povestit, după ce a vizitat-o, că este complet schimbată. "Am trăit o minune", a spus Oana Roman, cu ochii în lacrimi.

16 aug. 2022, 09:09
Oana Roman, în lacrimi după ce a fost în vizită la mama sa: „Am trăit o minune…”. Noi detalii despre starea de sănătate a Miorei Roman
Oana Roman, detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a mamei sale

Mioara Roman este bine şi se recuperează în spital după ce a căzut săptămâna trecută şi s-a accidentat grav în zona feţei, în centrul în care au dus-o fetele sale. Oana Roman i-a fost mereu alături şi, după ce a vizita-o, a povestit pe Instagram că mama ei se recuperează foarte bine.

„Am fost la mama … s-a întâmplat o minute … este din ce în ce mai bine după ce vineri când am văzut-o credeam că se va recupera foarte greu şi azi a mers, a fost la masă, la gimnastică şi am găsit-o pe fotoliu liniştită. Multumesc pentru tot ceea ce faceţi pentru mama şi infirmierei, asistentelor care au făcut minuni în câteva zile”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman trece prin clipe grele.  Ajunsă la 82 de ani, Mioara Roman se luptă cu o serie de afecțiuni destul de grave. În ultimii doi ani, starea ei de sănătate s-a deteriorat treptat. Fosta soție a lui Petre Roman s-a operat și de colecist, iar apoi i-a fost scos și un lipom infectat.

Mioara Roman a fost diagnosticată cu un Parkinson agresiv și are mâna dreaptă, la acest moment, total paralizată și imobilă. A suferit, între timp, și mai multe accidente vasculare mici.

Citeste si Oana Roman reacţionează după acuzaţiile că şi-a abandonat mama în azil. Ce probleme de sănătate are Mioara Roman. „Degenerările astea neuronale nu stau pe loc”

Are destule probleme de sănătate. Degenerările neuronale nu stau pe loc și nici nu dau înapoi. Facem tot ce putem să le ținem pe loc. Are niște probleme are țin de partea neuronală. A făcut o serie de mici accidente vasculare. Are o pareză la mâna dreaptă. Are nevoie de îngrijiri speciale.Trebuie să facă kinetoterapie, are nevoie de ajutor, nu mai poate să își miște mâna dreaptă deloc. A învățat să mănânce cu stânga”, a declarat Oana Roman, la Pro TV.

La începutul anului 2022, Mioara Roman a fost infectată și cu Covid 19, însă a trecut cu bine de boală, fiind vaccinată.

Oana Roman a decis să-și interneze mama, încă începând de anul trecut, într-un centru de recuperare unde beneficiază de asistență de specialitate non-stop.