Oana Roman, însărcinată în 6 luni, vine la „Dansez pentru tine”

DANSEZ PENTRU TINE  2013: Oana Roman a acceptat propunerea de a participa la show-ul Dansez pentru Tine. 

12 nov. 2013, 21:55

DANSEZ PENTRU TINE  2013. Insarcinata in 6 luni, Oana Roman este intr-o forma excelenta. Nu a acumulat kilograme in plus si este inca foarte activa. Atat de activa, incat a acceptat sa intre vinerea asta in ringul visurilor la „Dansez pentru tine”, alaturi de iubitul ei, Marius, pentru un caz umanitar.

„A fost o propunere surprinzatoare, dar am zis s-o facem, chiar daca am azitat la inceput. O sa dansam un vals, o sa fie ceva simplu. Repetam in fiecare zi, speram sa facem un dans bun” a marturisit Oana Roman la Maruta.

Citeşte şi: DANSEZ PENTRU TINE 2013. Cele mai sexy dive, ude şi provocatoare pe ringul de dans

DANSEZ PENTRU TINE 2013Cât au slăbit vedetele

În ediţia de vineri seară, toate vedetele vor apărea mai slabe decât le ştim cu toţii. Antrenamentele draconice la care sunt supuşi concurenţii de antrenori şi-au spus cuvântul şi participanţii au dat câteva kilograme jos.

Elena Ionescu a scăpat de patru kilograme

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a constatat fericită că i s-a întâmplat acelaşi lucru ca şi lui Sore. „Am un tonus foarte bun”, a precizat cântăreaţa, care a devenit mai uşoară cu 4 kg de când a intrat în cantonamentul riguros din ringul visurilor. „Dansez pentru tine e cea mai bună cură de slăbire”, a concluzionat Elena.

Citește și: DANSEZ PENTRU TINE. Nici machiajul NU O MAI AJUTĂ. Vezi cum a apărut Elena de la Mandinga în ringul visurilor

Sore se laudă că are pătrăţele

Participarea la „Dansez pentru tine” i-a adus lui Sore nu doar încă o confirmare că îşi poate depăşi limitele, ci şi forma fizică la care a visat. „Am, în sfârşit, pătrăţele!”, a mărturisit artista, care a slăbit mai bine de 5 kg de când a început repetiţiile şi până acum.

Dima este şi el mai slab

Şi celălalt duelist din această săptămână, Dima Trofim, a slăbit tot 4 kg. „Mă pregătesc foarte strict, petrec la repetitii ore întregi şi asta se vede şi în condiţia mea fizică. Deşi nu aveam de gând, am slăbit destul, patru kilograme”, a declarat Dima.

Ilinca Vandici a slăbit doar un kilogram

Ilinca Vandici a devenit mai uşoară cu un singur kilogram, dar a şi avut grijă să nu slăbească, menţinând o alimentaţie sănătoasă şi suficient de hrănitoare pentru a avea energie. Vedeta chiar s-a temut la un moment dat să nu se îngraşe în timpul concursului, pentru că odată cu repetiţiile a început să consume şi dulciuri.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/dansez-pentru-tine-2013-sore-a-ramas-cu-fundul-gol-in-timpul-dansului-in-ploaie_107606.html#ixzz2kTG32il0


loading...
Partenerii noștri