Oana Roman declară război furnizorului de energie electrică. Vedeta a primit o factură uriașă: ”Fură ca în codru și fac ce vor ei”

Oana Roman le-a declarat război celor de la ENEL, după ce a primit o factură de trei ori mai mare. Vedeta acuză că furnizorul de energie elecrtică umflă prețurile.

15 sept. 2022, 20:41
Oana Roman declară război furnizorului de energie electrică. Vedeta a primit o factură uriașă: ”Fură ca în codru și fac ce vor ei”

Tot mai multe vedete de la noi din țară sunt revoltate de prețurile uriașe la facturile de energie electrică. După ce Dorian Popa și Dana Budeanu s-au plâns de facturile enorme pe care le-au primit la energie, a venit rândul Oanei Roman.

Citește și EXCLUSIV| Dana Budeanu, enervată la culme de facturile la energia electrică pe care le-au primit părinții săi. Milioane de oameni sunt în situația familiei sale:”Jos labele de pe oameni!”

După ce a văzut factura la energia electrică, vedeta s-a înfuriat la culme și le-a declarat război reprezentanților companiei ENEL.

Oana Roman susține este una dintre acele persoane din România, care trimite indexul lunar și nu își explică de ce s-a trezit cu suma triplată față de cea reală. Vedeta îl acuză pe furnizorul de energie electrică că umflă prețurile.

„Își bat joc. Eu trimit index lunar. Nu calculează la timp. Emit factura apoi o anulează și mi dau zero apoi luna următoare pun de 3 ori suma . Fură ca în codru și fac ce vor ei. Niște nemernici”.

„Mi au trimis acum 2 luni o factura de o suma apoi au anul-t o apoi luna asta a venit pe 2 luni, suma de 3 ori și tot așa”, a mai adăugat vedeta, care nu întrevede o speranță că lucrurile se vor schimba. Ea a tras și un semnal de alarmă: „e începutul sfârșitului dacă nu se trezește nimeni!”, a declarat Oana Roman pentru Evz.

Citește și Dorian Popa a primit o factură imensă la energia electrică. Care a fost reacția vedetei: „Am știut de ce nu merg în concediu”