Oana Roman, la cuțite cu Marius Elisei: ”Ți-ai bătut joc de Isa. Te-a așteptat și nici măcar nu ai răspuns la telefon!”

Scandalul dintre Oana și Roman este departe de final. Deși s-au despărțit în urmă cu o lună, cei doi continuă să se jignească prin intermediul rețelelor de socializare.

11 feb. 2023, 15:44

Oana Roman a ajuns la capătul puterilor după ce Marius Elisei a blocat-o pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, aceasta a făcut publice mesajele pe care i le-a transmis fostului soț, pe contul său de Instagram.

Citește și: Oana Roman răbufnește după ce Marius Elisei a făcut-o grasă: „Nu mai poți fi numit bărbat” 

Oana Roman spune că Isa plânge de dorul tatălui său

Vedeta spune că fiica ei Isa este foarte afectată că tatăl ei nu îi răspunde la telefon și că nu vine să o viziteze.

Oana Roman răbufnește după ce Marius Elisei a făcut-o grasă: „Nu mai poți fi numit bărbat”
„Ai promis că azi te vezi cu Isa. Te sună de azi dimineață în continuu și nu răspunzi. Felicitări.

Ți-ai bătut joc de Isa, te-a așteptat ieri toată ziua. Nici măcar nu ai răspuns la telefon. Te-a sunat de nu știu câte ori. Și tu spui că te bufnește râsul la declarațiile mele. Să-ți fie rușine. Isa nu merită așa bătaie de joc.
Nu ți-ai văzut copilul de peste 3 săptămâni. Te sună îți spune că vrea să te vadă…Te-a așteptat duminică toată ziua. Nici măcar nu i-ai răspuns la telefon. Este inadmisibil să te porți în felul ăsta cu ea. Ea nu are nicio vină și este copilul tău și te iubește. De ce îți bați joc de ea? E așa greu să te vezi cu ea măcar o oră? Nu să plătești, nu să o duci dimineața la 7 la școală, nu nimic. Doar să o vezi să petreci timp cu ea. Cât de greu poate fi?

 

Oana Roman spune că s-a săturat de felul în care se poartă Marius Elisei cu ea, dar și cu fiica lor Isa,  pe care nu ar fi văzut-o de trei săptămâni.

”Având în vedere că fostul meu soț mi-a dat block peste tot și nu îi pot comunica nimic referitor la copilul nostru. Mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă referitor la atitudinea sa vis-a-vis de Isabela.

De duminică până azi am trimis următoarele mesaje. Azi am venit acasă și am găsit-o pe Isa plânsă. L-a sunat să-l roage măcar să o ia într-o zi de la after să petreacă un pic de timp cu el. El i-ar fi răspuns că trebuie să vadă cum se organizează și încă nu-i poate da un răspuns.”, a mai scris scris Oana Roman pe Instagram.

În schimb, Marius Elisei a postat și el un videoclip pe contul lui de socializare în care apare scris: „N-ați observat că toată lumea este proastă și doar ea este deșteaptă?”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Marius Elisei (@eliseimarius)

Citiți și: Oana Roman, prima reacţie după acuzațiile făcute de Marius Elisei. Replici suburbane între cei doi