Oana Roman răbufnește după ce Marius Elisei a făcut-o grasă: „Nu mai poți fi numit bărbat”

Oana Roman răbufnește după ce Marius Elisei a făcut-o grasă. Cei doi au pus capăt relației amoroase, însă războiul dintre ei pare să fie mai aprig ca niciodată. Reproșuri, jigniri și acuzații vin din partea fiecăruia.

10 feb. 2023, 21:44
Oana Roman răbufnește după ce Marius Elisei a făcut-o grasă: „Nu mai poți fi numit bărbat”
Cei doi au pus capăt relației amoroase

Oana Roman răbufnește după ce Marius Elisei a făcut-o grasă. Vedeta nu a vrut să arunce cu aceeași monedă, astfel că a postat un mesaj pentru toți băieții și bărbații care atacă și jignesc femeile. Fără a ezita, aceasta a transmis o „lecție” prin ceea ce a spus tatăl copilului ei despre ea, precizând că în momentul în care o persoană de sex masculin vorbește așa despre mama copilului său, nu mai poate fi numit bărbat.

Citește și: Oana Roman, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Marius Elisei. „Eu am trăit ani de zile un abuz!”

Oana Roman răbufnește după ce Marius Elisei a făcut-o grasă

Eu nu voi mai comenta în niciun fel declarațiile nimănui. În schimb, știți că eu întotdeauna din ceva urât încerc să scot ceva învățăminte. Să transmit niște mesaje cumva constructive mai departe.

Și singurul mesaj care-mi vine în minte acum, și mă adresez în primul rând băieților, tinerilor, adolescenților și bărbaților. Trebuie să înțelegeți un lucru. Cel mai josnic și urât lucru pe care-l poate face un bărbat este să vorbească urât despre o femeie. Să o jignească. Să o calce în picioare.

Pentru că femeile, toate femeile din lumea asta, sunt mamele tuturor bărbaților din lumea asta. Sunt mamele voastre. Nu uitați! De aceea niciodată nu aveți dreptul să jigniți, înjosiți sau să loviți o femeie. Pentru că femeia este sfântă! Ea dă viață! Asta ar trebui să vă învețe mamele și bunicile voastre.

Asta ar trebui să știți de când sunteți mici! Respectați femeile. Dacă nu vă plac, ignorați-le. Dar nu înjosiți nicio femeie, mai ales dacă ea este sau va deveni mama copiilor voștri. Căci nu mai poți fi numit bărbat, dacă nu respecți o femeie„, a spus Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.